Kookboek Vegadutchie genomineerd voor belangrijke prijs

www.vegadutchie.nl
Vegadutchie op shortlist voor internationale 'Oscars van de kookboeken'

Amsterdam, 19 februari 2016 - Het kookboek Vegadutchie van Jolijn Pelgrum (Nieuw Amsterdam) is opgenomen op de shortlist voor de 'Oscars van de kookboeken'. De winnaars van de Gourmand Cookbook Awards worden op 29 mei in het Chinese Yantai bekendgemaakt.

De shortlists voor verschillende categorieën zijn door een jury samengesteld uit meer dan 10.000 inzendingen. Vegadutchie is genomineerd in de categorie Beste Vegan Kookboek.

Jolijn: "Ik ben echt heel blij dat mijn boek zo gewaardeerd wordt. Het geeft de erkenning dat ik met mijn boodschap lezers raak en dat ik mensen kan inspireren om gezonder te leven! Ik hoor via mijn blog natuurlijk veel van mijn lezers en daar krijg ik ook vaak mooie reacties over mijn boek, maar dat een internationale jury mijn boek uit zo veel inzendingen selecteert om mee te dingen naar deze prijs is natuurlijk geweldig."

Auteur Jolijn Pelgrum is bekend van het blog Vegadutchie dat maandelijks tienduizenden lezers trekt. Vegadutchie post toegankelijke vegan recepten en artikelen over een gezonde levensstijl, zonder te focussen op hypes over bijvoorbeeld superfoods.

Geplaatst in:

Meer informatie op: www.vegadutchie.nl
Meer informatie over de Gourmand Awards is te vinden op: http://www.cookbookfair.com

Vegadutchie

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234