Geen gratis smartphone maar wel gratis VR-bril bij Miky

Den Haag, 19 februari 2016 - Webwinkel Miky.nl geeft virtual reality (VR) brillen weg aan haar mobiele telefonie klanten. Consumenten die vanaf aanstaande vrijdag 19 februari een telefoonabonnement of los toestel bestellen bij Miky, ontvangen een gratis VR-bril. Miky wil haar klanten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met virtual reality.

Miky is het eerste consumentenmerk in Nederland dat virtual reality als belangrijk onderdeel van haar propositie maakt. Bij alle mobiele telefoon aanbiedingen geeft Miky een gratis VR-bril weg. Op haar website zet Miky dagelijks de leukste VR-apps op een rijtje. Hiermee zet Miky een eerste stap in de doorbraak van virtual reality onder Nederlandse consumenten. De actie loopt tot en met 31 maart 2016.

2016: het jaar van virtual reality
Miky voorspelt dat 2016 het jaar van virtual reality wordt. Op technologiebeurs CES 2016 presenteerden al tientallen bedrijven de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van VR hardware en applicaties. Volgens Facebook oprichter Mark Zuckerberg is virtual reality het volgende grote platform dat de manier van communiceren zal veranderen. Miky draagt hieraan bij door haar klanten op een toegankelijke manier virtual reality te laten ervaren.

Toegankelijk voor consumenten
De techniek van virtual reality is sterk verbeterd waardoor deze nu ook beschikbaar is voor smartphones. Virtual reality is daardoor zeer toegankelijk voor consumenten. Met een relatief eenvoudige kartonnen VR-bril en een smartphone, is het al mogelijk een volwaardige virtual reality ervaring te creëren. In de verschillende app stores zijn al talloze (gratis) VR-apps te vinden. Een top 10 van VR-apps is verzameld op Miky.nl/vr.

Over Miky
Miky is een gedeponeerde merknaam van Just Walk. Just Walk is een combinatie van jong, fris talent en razend veel ervaring, gevestigd in de inspirerende voormalige Caballero Fabriek in Den Haag. Just Walk komt voort uit de voormalige mobiele operator Orange en is al sinds 2002 actief in de telecomwereld. Naast mobiele telefonie heeft Miky ook producten op het gebied van energie en internet & televisie.

Website: www.miky.nl, www.miky.nl/vr, www.justwalk.nl

Meer informatie? Neem dan contact met ons op:
Wesley van Haaster - Communicatie & PR
Tel. 070 - 7101120
E-mail: wesley.vanhaaster@justwalk.nl
Website: www.miky.nl, www.miky.nl/vr, www.justwalk.nl

Miky

plaats:
Den Haag

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234