Medewerkers van Prénatal shop-in-shops in V&D behouden baan

Donderdag 18 februari 2016

De Prénatal medewerkers die in de shop-in-shops binnen V&D-filialen werkten zullen hun baan niet kwijtraken door de sluiting. Zij worden overgeplaatst naar de 59 andere filialen van de grootste babyspeciaalzaak van Nederland.

"Er zijn voor deze collega's voldoende mogelijkheden om in onze eigen winkels verder te kunnen groeien en onze teams daar te versterken," zegt Prénatal CEO Rolf Burrekers.

Er werken ruim 800 medewerkers bij Prénatal in Nederland en na sluiting van de shop-in-shops blijven er in totaal nog 59 winkels over.

Over Prénatal
Prénatal is de nummer één bestemming voor (aanstaande) ouders en iedereen die betrokken is bij nieuw en opgroeiend leven en biedt het meest complete en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de klant. Prénatal maakt het (aanstaande) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker. Prénatal is opgericht in 1959 en is sinds 2006 onderdeel van de Artsana Group. Er werken ca. 800 medewerkers in de 19 mega stores, 40 city stores, de webshop en het Prénatal Hearts servicekantoor.

Voor meer informatie www.prenatal.nl

Prénatal Moeder & Kind B.V.

plaats:
Amersfoort
website:
http://www.prenatal.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234