Aftellen tot Baselworld 2016, de trendsettende show die u niet mag missen!

BASEL, Zwitserland, February 17, 2016 /PRNewswire/ --

Baselworld 2016 staat in de startblokken. De spanning stijgt terwijl de beeldbepalende show zich opmaakt om de hoofden en harten van de 150.000 bezoekers en 4.000 mediaprofessionals en consumenten van over de hele wereld te veroveren. De belangrijkste beurs waar alle sectoren uit de horloge- en sieradensector van de hele wereld vertegenwoordigd zijn, vindt plaats van 17 tot 24 maart 2016!   

ZONDER MEER DE BELANGRIJKSTE MARKT VOOR EEN HELE SECTOR

Baselworld wordt getypeerd door het unieke vermogen om de grootste en beroemdste horloge- en sieradenmerken ter wereld, nieuw ontwerptalent, de allerbeste retailers én de internationale pers bij elkaar te brengen. Bovendien heeft Baselworld zich stevig gepositioneerd als het belangrijkste platform dat die innovaties, creaties en gloednieuwe collecties tentoonstelt die trends zetten en voor het komende jaar bepalen wat wordt gedragen en waarover wordt gesproken. "Baselworld biedt altijd collecties waar onze klanten enthousiast van worden", vertelt Greg Simonian, president van Westime, VS. Hij vervolgt: "Ik krijg berichtjes van klanten -al vanaf de eerste dag van Baselworld!- die me vragen om dat en dat nieuwe product waarover ze net hebben gelezen op een blog of op sociale media. U kunt zich dus wel voorstellen hoe men er in de loop van het jaar naar uitgekeken heeft!Baselworld is daarnaast het toonaangevende internationale evenement voor handelaren in diamanten, edelstenen en parels en voor leveranciers van machines en andere producten in de branche. Elk jaar staat de beursvloer van 141.000 m[2] vol met spectaculaire stands van 1.500 merken uit 40 landen. De beurs wordt bezocht door niet minder dan 4.000 vertegenwoordigers van de meest prestigieuze pers ter wereld, die actuele redactionele berichten over alle innovatieve en creatieve producten schrijft voor consumenten in alle windstreken.

Vanwege de grote waarde van deze beurs voor Zwitserland en de hele wereld wordt Baselworld elk jaar geopend door een lid van het Zwitserse parlement. Dit jaar luistert Simonetta Sommaruga, hoofd van het federale Ministerie van Justitie en Politie, de vakbeurs op met haar aanwezigheid. Ze zal Baselworld officieel openen op donderdag 17 maart 2016.

NIEUWE TRENDS WEERKLINKEN OVER DE HELE WERELD

Baselworld heeft de ongeëvenaarde status bereikt van de vakbeurs die professionals in de horloge- en sieradensector niet willen missen, omdat de beurs de verwondering die het creëert de hele wereld rond echoot, wat veel verder reikt dan de professionals die de beurs bezoeken en de consumenten bereikt die de must-haves van Baselworld zelf graag willen bezitten.  

BASELWORLD 2016 WORDT GEHOUDEN VAN 17 TOT 24 MAART 2016.


 
Contactpersoon voor de pers: Loraine Stantzos 
Internet: www.baselworld.com [http://www.baselworld.com ]  
E-mail: press@baselworld.com 
Facebook: https://www.facebook.com/baselworld  
Twitter: https://www.twitter.com/baselworld  
Weibo: https://weibo.com/baselworld  
+41-58-206-22-64 
Beeldmateriaal over Baselworld kan gratis worden gedownload op www.baselworld.com
[http://www.baselworld.com ]   


Baselworld / MCH Group

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234