prettysocial media stapt in de Social Shopping markt door de acquisitie van Distributed eCommerce provider Atosho

MÜNCHEN, LONDEN, KOPENHAGEN, Denemarken, February 10, 2016 /PRNewswire/ --prettysocial media maakt vandaag de acquisitie van het Europese eCommerce platform Atosho bekend (http://www.atosho.com).   
prettysocial media, het internationale content marketing en social distribution technology en solutions provider, kondigde vandaag de acquisitie aan van het eCommerce platform Atosho.
Atosho, opgericht in 2011,  heeft een nieuwe methode ontwikkeld om omzet te realiseren voor online publishers, dat gelijktijdig een volledig nieuw afzetkanaal is voor eCommerce retailers. Het door Atosho ontwikkeld platform voor Distributed eCommerce maakt het mogelijk voor online consumenten een product direct te kopen in de redactionele content van een publisher, ongeacht of dit een artikel, een review, een afbeelding of elke andere vorm van digitale content is dat de vraag kan stimuleren. De consument doet de volledige aankoop op de website van de publisher zonder weggeleid te worden naar een andere omgeving.
Atosho levert en beheert het complete verkoopproces voor de publisher, van betaling, administratie tot communicatie met de consument, zonder kosten voor de publisher. Retailers worden voor het eerst in staat gesteld hun producten te verkopen in, zeer gewilde, redactionele premium content.
Door deze acquisitie zal Atosho volledig worden geïntegreerd in de technology van prettysocial media. Hierdoor is prettysocial media de eerste en enige die marketeers en publishers social media campagnes kan bieden die de gehele advertising chain van branding, engagement en performance tot en met de verkoop binnen dezelfde omgeving beslaat.
"We zijn erg enthousiast over deze overname" aldus Ulrich Schmidt, CEO van prettysocial media International en voormalig oprichter van de internationale digital mediabedrijven ad pepper media en Adtech.
"Atosho heeft een verfijnde en unieke technologie ontwikkeld om elk product of elke webshop zo dicht mogelijk bij de online consument te brengen. De integratie van deze technologie in ons social media netwerk van premium publishers biedt onze adverteerders de unieke gelegenheid van het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop binnen één online campagne. Een methode die voorheen niet beschikbaar was."
Over prettysocial media
prettysocial media is een content marketing en social distribution technology en solutions provider. Het bedrijf ontwikkelt online campagnes met hoge mate van engagement en performance en distribueert deze in haar netwerk van nationale en internationale premium social media publishers en hun respectievelijke doelgroepen. Opgericht in 2013 en momenteel actief in Duitsland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

 
Contact: 
Kafka Kommunikation 
Susanne Sothmann 
Phone: +49-89-747470580 
ssothmann@kafka-kommunikation.de 


 prettysocial media

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234