Nieuwe Nederlandse singles app ohello scoort gelijk in App Store

ohello logo
De ontmoetings-app ohello is gister met veel succes in Amsterdam gelanceerd. Binnen no-time werd ohello al meer dan 2000 keer gedownload. De app biedt gebruikers binnen drie kwartier een ongedwongen ontmoeting met iemand bij hun in de buurt. De app is met stip op nummer 9 binnen gekomen in de Lifestyle top 10 van de App Store. Op de eerste avond vonden al 40 'hello's' plaats in Amsterdam alleen.

Met ohello bieden Brian de Hond en Daniel Malkin alle singles, vlak voor Valentijnsdag, een snelle, ongedwongen ontmoeting. Waar "dating"apps bijna gemaakt lijken te zijn om alleen foto's te bekijken en te chatten, kan je met ohello daadwerkelijk drie kwartier nadat je de app opent in de kroeg zitten met een wildvreemde die toevallig bij jou in de buurt is.
Met één druk op de knop stuur je de persoon of personen van jouw keuze een verzoekje om op een hello te gaan en drie kwartier later doe je samen een drankje, ergens in een leuk tentje dat tussen jullie in ligt en door de app geselecteerd wordt. Je afspraak duurt drie kwartier, dan is je hello voorbij. Tenzij je het natuurlijk heel gezellig hebt: dan bepaal je zelf hoe laat je het maakt.

Bij ohello draait het allemaal om elkaar te 'ont-moeten'. Het is geen date, het is gewoon een hello. Geen hoge verwachtingen, niet de onnodige druk of beladenheid die een echte date vaak met zich meebrengt. Laat je checklist waar 'de ware' aan moet voldoen thuis liggen en laat je verrassen door de persoon die voor je zit.

De gratis app is beschikbaar voor iPhone en Android en heeft nu al een rating van 4.5 ster.

Meer informatie over ohello vind je op www.ohelloapp.com, Facebook en Instagram.

ohello

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.ohelloapp.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234