Europa's grootste Road Trip start maandag vanuit Gorinchem

Europa's grootste (en gekste) Road Trip gaat maandag 15 februari van start bij de Evenementenhal te Gorinchem: de Winter Editie van the Carbage run. Maar liefst 300 oude barrels zullen zich hier verzamelen en om 9.00 uur vertrekken voor een 5-daagse Road Trip naar Andorra.

The Carbage Run
The Carbage Run is een 5-daagse rally door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro. Alle deelnemers worden uitgedaagd met een zo origineel mogelijk voertuig aan de start te verschijnen. Bij deze rally gaat het niet om snelheid maar juist om gekkigheid en creativiteit. The Carbage run is begonnen in 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste straatrally met 4 verschillende edities per jaar. Alle edities zijn binnen no-time uitverkocht.

Vijfde Winter Editie
Winter Editie 2016 is de 17e editie van the Carbage run en de 5e Winter Editie. Elk jaar is de route anders. In 2016 gaat deze vanaf Gorinchem via Basel, Turijn, Avignon en Toulouse naar Andorra. Een trip van 2.500 km door 9 verschillende landen door winterse weersomstandigheden en over pittige bergpassen.

De start in Gorinchem
Maandagmorgen 15 februari verzamelen alle 300 voertuigen met daarin zo'n 900 deelnemers zich aan de Franklinweg 2 te Gorinchem. Tussen 7.00 en 8.00 uur worden de auto's gekeurd en om 9.00 uur zullen alle deelnemers vertrekken.

Geplaatst in:

The Carbage Run

plaats:
Gorinchem

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234