Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit - SVR-Vakantiebeurs Gorinchem

ZOEK JE EIGEN KAMPEERBOER EN -BOERIN UIT OP DE SVR-VAKANTIEBEURS IN GORINCHEM

Even nog liet hij zijn tanden zien, maar Koning Winter lijkt alweer met de noorderzon vertrokken. Het vrolijke geel van de uit de grond schietende narcissen doet bij menigeen de vakantiekriebels de kop opsteken en er worden nu reeds volop plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is de kop boven dit artikel wellicht een goede tip.

Zaterdag 20 februari komen de kampeerboeren van de Stichting Vrije Recreatie naar de Evenementenhal in Gorinchem om daar op een unieke SVR-Vakantiebeurs belangstellende recreanten een indruk te geven van de vele mogelijkheden en voordelen van het "kamperen bij de boer".

boerengastvrijheid
Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk "zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken". Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van Euro 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

voor kinderen ook van alles te beleven
Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee "Klaunies" aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

voor ieder wat wils
Ook in 2016 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

Kom ook naar Gorinchem en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

SVR, Meerkerk, tel.: 0183-352741 (www.svr.nl)

Stichting Vrije Recreatie

plaats:
Gorinchem
website:
http://www.svr.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234