Nationale GezondheidsBeurs groter dan ooit

Nationale GezondheidsBeurs groter dan ooit
- Van Sugar Challenge tot Liefdes Coach bij recordaantal van 319 exposanten -

De 9e editie van De Nationale GezondheidsBeurs (van 11 t/m 14 februari in de Jaarbeurs Utrecht) kent een recordaantal van 319 exposanten en biedt dagelijks 75 presentaties en workshops over een gezonde leefstijl met o.m. Carola van Bemmelen (Sugar Challenge), Professor Philip Scheltens (Haperende Hersenen), Ralph Moorman (Hormonen in Balans) en Kim Holland (Liefdes Coach).

De meeste bezoekers zijn vrouw (76%). Daarom is er een speciaal Vrouwen Paviljoen ingericht met een grote verscheidenheid aan zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen, zoals gynaecoloog, cardioloog, seksuoloog, chirurg, overgangsconsulente en voedingsdeskundigen. Zij geven antwoord op de vragen rond vrouwenhart, de overgang, seksualiteit, incontinentie, ontlastingsklachten en migraine. Daarnaast op de beurs ruim aandacht voor o.m. superfoods, mindfulness, en persoonlijke lichaamstraining.

De Nationale GezondheidsBeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl en biedt de 40.000 bezoekers lezingen, workshops, proeverijen, massages, kookdemonstraties, yoga-sessies, behandelingen en gezondheidstesten. Samengebracht in een zestal thema's: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten en Drinken, Sport & Fitness, Body & Mind en eHealth & Technologie.

Geplaatst in:

U bent van harte welkom bij De Nationale GezondheidsBeurs, in De Jaarbeurs Utrecht van 11 t/m 14 februari, dagelijks open van 10.00 tot 17.30 uur. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Op vertoon van uw perskaart heeft u vrij entree.
Contactpersoon voor aanvullende informatie (vooraf of op de beursvloer):
Drs. Alexander van de Kerkhof, directeur De Nationale GezondheidsBeurs; 0645 292 504 E-mail: alexander@plusproducties.nl

Nationale GezondheidsBeurs

plaats:
Utrecht

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234