ITDS opent vestiging in Warschau

ITDS Business Consultants uit Naarden heeft per 1 januari een vestiging geopend in Warschau. ITDS Polen, dat met vier consultants van start gaat, zal zich speciaal richten op banken en verzekeraars.

Algemeen directeur Esther Lens: "Wij zien deze opening als een nieuwe uitdaging waarbij we onze ervaring van 18 jaar in de financiële branche kunnen inzetten in een nieuwe markt. De financiële dienstverlening in Polen verandert snel. Digitalisering, alternatieve distributie, risk management, mobile en social zijn ook in Polen actuele onderwerpen. Wij denken met onze oplossingen verzekeraars en banken in Polen te kunnen bedienen. Op dit moment worden er al drie klanten door ITDS Polen bediend".

De opening van een vestiging in Polen is de eerste stap van internationale 'expansion' van ITDS. De intentie is uiteindelijk uit te breiden naar meerdere landen.

Voor meer informatie en persoonlijke toelichting:
Esther Lens
Algemeen Directeur ITDS
T: 035 699 63 33
E: e.lens@itds.nl

Over ITDS:
ITDS is een gespecialiseerd adviesbureau voor financiële instellingen: banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Ruim 18 jaar ervaring binnen de branche heeft geleid tot diepgaande kennis van verschillende producten en processen. Deze kennis gekoppeld aan specialistische kunde op het gebied van informatietechnologie is de meerwaarde van ITDS. Wij ondersteunen financiële instellingen onder andere op het gebied van riskmanagement, Social Media en digital marketing. Van advies tot implementatie.
www.itds.nl

ITDS Groep B.V.
Gooimeer 4-20
1411 DC Naarden

ITDS Business Consultants

plaats:
Naarden
website:
http://www.itds.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234