Unilux innoveert met augmented reality in de raamdecoratie branche

Award-winnaar "future of shopping 2016" Unilux introduceert een nieuwe kijk op raamdecoratie: de Windowstylist app. Hiermee speelt Unilux in op de toenemende trend van product oriëntatie via smartphones en tablets. De app laat gebruikers " Live in 3D" ervaren welke soort raamdecoratie, kleur, materiaal en structuur het beste past in het interieur. Augmented reality met het gemak van een smartphone of tablet.

Patrick van Loosbroek, directeur van Unilux:
"In onze branche, is nog veel ruimte voor verbetering. We bewegen van een merkgedreven branche naar een consument gestuurde markt . Om deze kansen voor de branche te benutten betekent dat voorop lopen, samenwerken als branche en elkaar versterken."

De windowstylist app is enerzijds ontwikkeld omdat de keuze bij raamdecoratie veel aan de verbeelding overlaat. Met een kleine kleurstaal, een monster en een catalogus moet een juiste voorstelling in het interieur gemaakt worden. De app geeft de dealer een tool om zijn consument de juiste keuze te laten maken door een realistisch beeld te geven van elke vorm van raamdecoratie in zijn eigen interieur.
Anderzijds is voor de dealer vaak een groot marketingbudget nodig om zich lokaal te profileren en om binnen zoekmachines op het internet gevonden te worden voor de lokale consument die op zoek is naar raamdecoratie. De dealerlocator in de windowstylist app zorgt ervoor dat je als dealer zichtbaar en vindbaar bent.

Met de windowstylist app en het nieuwe innovatieve aluminium gepatenteerd shuttersysteem, Fractions, zet Unilux concrete stappen in de richting van vernieuwing in de branche.

Over Unilux
Unilux is sinds 1990 actief als betrouwbare partner in insectenwering en zonwering en staat voor kwaliteit, innovatie, openheid en Dutch design, Made in Holland. Unilux levert premium producten op maat en is continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe oplossingen om de eindgebruiker het beste te kunnen bieden. Hierbij zijn gebruiksgemak, kwaliteit , design en oog voor detail maatgevend. In 2013 bereikte Unilux een mijlpaal met de introductie van het wereldwijd gepatenteerde Plisséfit: De nieuwe standaard in kwaliteitshorren. In 2015 zagen Fractions en Windowstylist het licht. De producten van Unilux zijn geschikt voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt, woning- en de utiliteitsbouw. In 2014 is de werkwijze van Unilux zichtbaar bekroond met de Marketing award "leverancier van het jaar"


www.unilux.nl www.windowstylist.nl www.fractions.nl

Unilux
Schouwrooij 17
NL 5281 RE Boxtel

Voor meer informatie:
Patrick van Loosbroek
T: +31 411677953
E: info@unilux.nl

Unilux

plaats:
Boxtel

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234