Profielen Exposanten Virtual Press Office: Integrated Systems Europe 2016

ISE 2016 is in Amsterdamvan 9-12 februariNEW YORK, 5 februari 2016 /PRNewswire/ -- Het volgende evenmentenoverzicht van Virtual Press Office is een lijst uitgelichte exposanten voor Integrated Systems Europe, de jaarlijkse marktplaats voor professionele integratie van AV en elektronische systemen, die van 9-12 februari in de Amsterdamse RAI in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland plaatsvindt.

De mediakits, nieuwsbrieven en foto's van Integrated Systems Europe 2016 zijn beschikbaar op de nieuwspagina voor het evenement van Virtual Press Office, beheerd door Virtual Press Office/PR Newswire: http://ise.vporoom.com/ [http://ise.vporoom.com/]

ISE 2016 mediakits op Virtual Press Office

Community Professional LoudspeakersCommunity Professional Loudspeakers is een ontwikkelaar en fabrikant van innovatieve luidsprekersystemen voor geïnstalleerde geluidstoepassingen.

De producten van Community zorgen voor een verbeterde luisterervaring op de meest vooraanstaande indoor en outdoor sportlocaties, auditoria, pretparken, religieuze locaties en congrescentra.

Voor toepassingen die vragen om betrouwbare, langdurige prestaties en consistent geluid van hoge kwaliteit - vaak onder extreme en lastige omstandigheden - zorgen de luidsprekers van Community voor de luisterervaring die het publiek verdient en waar locatiemanagers om vragen.

Community is gevestigd in Chester, Pennsylvania en is een origineel Amerikaans bedrijf wiens innovatieve producten de professionele geluidsindustrie sinds de oprichting in 1968 hebben vormgegeven.communitypro.com

Draper, Inc.Ga voor meer informatie naar draperinc.com

HDBaseT AllianceGa voor meer informatie naar hdbaset.org

NEARNEAR (een divisie van Bogen Communications, Inc.) is gespecialiseerd in ultra-fidelity luidsprekers voor gebruik buiten, op zee en andere lastige omgevingen. NEAR luidsprekers zijn ontworpen om ten minste te voldoen aan strikte normen voor vochtigheid, zilte lucht, hitte, kou en onderdompeling, waardoor ze volledig weerbestendig, en niet alleen "weerresistent" zijn. nearspeakers.com

tvONE Stand #1-M60 Ga voor meer informatie naar tvone.com

De bovenstaande mediakits worden tijdens de show steeds geüpdate. Kijk hier a.u.b. nogmaals tijdens Integrated Systems Europe, voor het laatste nieuws.

Virtual Press Office (http://www.vporoom.com/ [http://www.vporoom.com/]) is een PR Newswire company. Volg ons op Twitter @VPOEventZone [http://twitter.com/VPOEventZone] of geef u op voor onze RSS feed [http://www.vporoom.com/news_releases?pagetemplate=rss] voor meer nieuws over handelsbeurzen. Indien u meer vragen hebt over de dienstverlening van Virtual Press Office, of als u feedback wilt geven op dit profielenoverzicht van exposanten, stuur dan een e-mail naar sales@vpoinc.com [mailto:sales@vpoinc.com].


Virtual Press Office


Web site: http://www.vporoom.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234