Wereldwijd bereik van Litera vergroot door nieuwe overeenkomsten wederverkopers

MCLEANSVILLE, North Carolina, 4 februari 2016 /PRNewswire/ -- Litera Corporation kondigde vandaag een serie nieuwe partnerschappen op meerdere continenten aan ter ondersteuning van haar blijvende wereldwijde uitbreiding voor technologische ondersteuning en levering op basis van het 'follow-the-sun'-model.

Litera kondigde eerder een nieuw partnerschap voor wederverkopers aan met IRIS, een in Nederland gebaseerd bedrijf, dat Nederland en Europa bedient. IRIS is al begonnen de juridische, zakelijk-juridische en accountancy-gerelateerde functies in de BENELUX (Nederland, België en Luxemburg), Scandinavië (Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland) en de Duitstalige landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) aan te spreken. IRIS zorgt voor een uitgebreide professionele klantbasis met superieure lokale marktkennis over de regionale trends die van invloed zijn op de behoeften van klanten.

Ter aanvulling op deze uitbreiding is er een nieuwe overeenkomst met TOTVS gesloten, de op vijf na grootste ERP-softwareontwikkelaar ter wereld, die Brazilië en Latijns-Amerika bedient. TOTVS heeft gekozen voor Change-Pro®, de geavanceerde document-vergelijkingstechnologie van Litera voor integratie met het Fluig-softwareplatform van TOTVS. Het Fluig softwareplatform integreert applicaties naadloos, terwijl interoperabiliteit wordt bewaard over bedrijfsbrede informatiesystemen, onafhankelijk van de eigen architectuur van de applicatie.

Daarnaast heeft Litera een nieuwe partnerschap aangekondigd met bedrijfswederverkoper SoftMart, gevestigd in Pennsylvania. SoftMart levert geavanceerde documentvergelijkingsinstrumenten van Litera voor zakelijke, educatieve en gezondheidsgerelateerde omgevingen, en zal ook met Litera samenwerken om Change-Pro® document-vergelijkingstechnologie te leveren aan kleine en middelgrote advocatenkantoren in heel Noord-Amerika en het Caribisch gebied.

Senior Vice President of Corporate Development van Litera, Norm Thomas zei, "Litera heeft lang geprofiteerd van uitstekende partnerschappen waarmee de kracht en belofte van technologie van Litera door de hele levenscyclus van documenten voor mobiele informatiewerkers wordt verlengd. Nu werken we aan het bereiken van nieuwe markten, zowel geografisch als nieuwe groepen klanten."

Gilmar Hansen, Product Director voor Fluig zei, "Wij zijn erg blij samen te werken met de beste partners in hun respectievelijke markten. Ze kunnen de voordelen van onze brede en geavanceerde productset sneller overbrengen dan wij, door directe verkoopteams op deze markten te zetten. Meer klanten profiteren van Litera-oplossingen als gevolg van deze overeenkomsten."

President van Litera, Paul Domnick, zei, "Er is een grote vraag vanuit deze markten, samen met geselecteerde partners in elke markt met dezelfde passie voor klantenservice en langlopende klantenrelaties als wij. Deze partnerschappen zorgen voor een wereldwijd bereik waarmee het merk Litera wordt versterkt, en het biedt onze klanten technologie en ondersteuning volgens het 'follow-the-sun-model."

De uitgebreide productiviteits- en risicomanagementsuite van Litera zorgt ervoor dat organisaties een ongekende Content Confidence® hebben. Gepatenteerde documentaanmaak, samenwerking en beheertechnieken stroomlijnen de werkstromen en zorgen voor een nieuw niveau van informatieveiligheid met controle op documentniveau, zelfs buiten het bedrijf. Deze capaciteiten zijn nu op iedere locatie, op elk apparaat en in elke omgeving beschikbaar met Litera Anywhere(TM). Zo kunnen gebruikers op afstand eenvoudig bij de instrumenten en content die zij steeds nodig hebben om hun werk te doen en het zorgt voor een internetveilige en effectieve samenwerking tussen mobiele gebruikers, teams en organisaties die op verschillende locaties aanwezig zijn. Ga voor meer informatie naar www.litera.com [http://www.litera.com/]

Contactpersoon: Dawn Hudgins, 1-336-375-2991, dhudgins@litera.com [mailto:dhudgins@litera.com]


Litera Corporation


Web site: http://www.litera.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234