Blue Ridge Partners breidt managementteam uit in Londen

MCLEAN, Virginia, 4 februari 2016 /PRNewswire/ -- Blue Ridge Partners, een management consultingbedrijf dat zich uitsluitend richt op het bijstaan van bedrijven om de groei van hun winstgevende omzet te versnellen, heeft bekendgemaakt dat Moti Shahani [http://www.blueridgepartners.com/team/moti-shahani/] in dienst is getreden als Managing Director van het bedrijf en Vincent Schuller tot Peursum [http://www.blueridgepartners.com/team/vincent-schuller-tot-peursum/] als Principal. Beide hebben hun standplaats in Londen. Blue Ridge Partners heeft haar inkomsten in 2015 verdubbeld, een reflectie van haar unieke positie in de markt. De firma ziet een sterke vraag in Europa wat vorig jaar resulteerde in de transfer van Managing Director Bulend Corbacioglu [http://www.blueridgepartners.com/team/bulend-corbacioglu/] naar Keulen en de aanhoudende uitbreiding in Londen en Duitsland.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160203/329599LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160203/329599LOGO]

Moti Shahani was voorheen een in Londen gevestigde, onafhankelijke consultant die zich richtte op het versnellen van inkomsten- en winstgroei van zowel klanten in het VK als wereldwijd, uiteenlopend van jonge technologische ondernemingen tot grote bedrijven uit de FTSE100, Eurotop 100 en Top Track 100. Moti heeft in totaal gewerkt voor meer dan veertig blue-chiporganisaties die steunen op private equity en risicokapitaal in 8 landen.

Hij heeft enkele jaren gewerkt bij McKinsey & Company in verschillende landen, was oprichter van een van de eerste digitale marketingadviesbureaus van het VK en de drijvende kracht achter de groei daarvan, gaf leiding aan het niet-Amerikaanse deel van de Strategic Planning Group voor American Express en vond merken opnieuw uit bij Wolff Olins. Hij heeft een MA in Economie van Cambridge en een MBA van INSEAD.

Vincent Schuller tot Peursum keerde onlangs terug uit Dubai waar hij de oprichter en leidinggevende was van Deloitte's Commercial Due Diligence-activiteiten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Eerder maakte hij deel uit van het Commercial Advisory Services team bij Ernst & Young in Londen, waar hij investeringsmaatschappijen en klanten uit het bedrijfsleven ondersteunde met commerciële due diligence en strategy engagements voor groei.

Vincent heeft aan meer dan dertig investeringsmaatschappijen en een scala aan zakelijke klanten ondersteuning verleend bij transacties en groei-initiatieven. Hij heeft meer dan 150 commerciële due diligence en strategy engagements uitgevoerd en neemt een schat aan ervaring mee uit een breed scala van branches. Hij heeft klanten uit meer dan twintig landen ondersteund.

"We zijn zeer verheugd om Moti en Vincent te verwelkomen in ons mondiale managementteam. Ze brengen allebei zeer relevante en voorname ervaring binnen ons bedrijf en zij zullen voorzien in een sterk leiderschap voor verdere groei in Europa in 2016," aldus Jim Corey, Blue Ridge Partners' Managing Partner.

Over Blue Ridge Partners:

Blue Ridge Partners [http://www.blueridgepartners.com/] is een management consultingbedrijf dat zich uitsluitend richt op het bijstaan van bedrijven om de groei van hun winstgevende omzet te versnellen. Wij hebben gewerkt met meer dan 350 middle- en large-capklanten ter verbetering van hun strategische begrip van markten en klanten, ter verdieping en uitbreiding van hun klantrelaties en de verbetering van marketing- en salesprestaties. Onder onze klanten bevinden zich meer dan 75 investeringsmaatschappijen - zowel tijdens deal evaluation/ due diligence als na de overname. We hebben de reputatie snel en efficiënt meetbare impact te leveren. Kijk voor meer informatie op http://www.blueridgepartners.com [http://www.blueridgepartners.com/].

ContactinformatieDavid SchutzmanBlue Ridge Partnersdavid@davidschutzmanmarketing.com [mailto:david@davidschutzmanmarketing.com]203 550-8551Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160203/329599LOGO


Blue Ridge Partners


Web site: http://www.blueridgepartners.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234