Element Six vraagt om ondersteuning om de Nationale Publieke Kampioen voor Luxemburg te worden bij de European Business Awards

LUXEMBURG, 4 februari 2016 /PRNewswire/ -- Element Six [http://www.e6.com/] uit Luxemburg dingt mee naar de titel 'National Public Champion' in de European Business Awards van dit jaar, in een openbare stemming door het publiek.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO]

Het bedrijf, dat binnen deze wedstrijd als als Nationaal Kampioen is verkozen door een onafhankelijke jury, heeft een video van haar bedrijf online geplaatst op www.businessawardseurope.com [http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-ukti-award-for-innovation-1/17020] waarmee een krachtig inzicht wordt gegeven in het verhaal van het bedrijf en haar succes.


Het bedrijf met de meeste stemmen wordt op 7 maart 2016 uitgeroepen tot Nationaal Publiek Kampioen voor Luxemburg, na een strijd tegen alle Nationale Kampioenen van de andere landen voor de stem van het publiek. De eerste online stemronde is nu geopend, en sluit op 26 februari 2016.


Steve Coe, Executive Director Commercial and Marketing voor Element Six zegt: "Element Six loopt al meer dan 50 jaar voorop op het gebied van innovatieve marktgerede synthetische diamant-oplossingen. Onze diamant wordt gebruikt in een groot aantal industriële toepassingen die hun weerslag hebben op mensen over de hele wereld. Wij hopen dat de mensen onze video zullen bekijken en op ons zullen stemmen. De stemronde voor het publiek betekent heel veel omdat zowel onze bestaande als onze potentiële klanten hiermee ons succes ondersteunen."

In de tweede stemronde voor het publiek zullen Nationale Publieke Kampioenen uit 32 landen strijden om de titel Europese Nationale Kampioen.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards zei: "Afgelopen jaar werden er in de publieke stemronde 170.000 stemmen over de hele wereld uitgebracht. Het is een heel belangrijk onderdeel van de competitie omdat hiermee deze ondernemende bedrijven opnieuw de kans krijgen hun verworvenheden te laten zien."

De European Business Awards werden ingesteld ter erkenning en promotie van zakelijk succes en de ondersteuning van de ontwikkeling van een betere zakelijke gemeenschap in heel Europa.

In de competitie van 2014/15 waren alle EU-leden vertegenwoordigd, samen met Turkije, Noorwegen, Zwitserland, Servië en de Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië. Hun gecombineerde opbrengsten bedroegen meer dan EUR 1,5 triljoen en samen zorgden zij voor winsten van meer dan 60 miljard Euro.

Over Element Six Element Six [http://www.e6.com/] is een supermaterialen-bedrijf voor synthetische diamanten. Element Six maakt deel uit van de De Beers Group of Companies, haar meerderheidsaandeelhouder. Element Six ontwerpt, ontwikkelt en produceert synthetische diamanten supermaterialen, en opereert wereldwijd, met haar hoofdkantoor in Luxemburg, en belangrijkste productiefaciliteiten in China, Duitsland, Ierland, Zweden, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De supermateriaal-oplossingen van Element Six worden gebruikt in toepassingen als snijden, slijpen, boren, schaven en polijsten, waarbij de extreme eigenschappen van synthetische diamanten, met hun zeer grote hardheid, nieuwe toepassingen mogelijk maken in een groot aantal verschillende industrieën, waaronder optiek, energieoverdracht, waterbehandeling, halfgeleiders en sensoren.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141013/151824LOGO


Element Six


CONTACT: CONTACTPERSOON: Element Six Press Office, +44 (0)1235 441000


Web site: http://www.e6.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234