FT | IE Corporate Learning Alliance gaat samenwerken met het Centre for Effective Dispute Resolution

LONDEN, February 2, 2016 /PRNewswire/ --Financial Times | IE Business School Corporate Learning Alliance (http://www.ftiecla.com) kondigde vandaag aan dat het Centre for Effective Dispute Resolution (http://www.cedr.com) lid wordt van de Corporate Learning Alliance. De nieuwe samenwerking zal de aangepaste leermogelijkheden uitbreiden die via de Alliantie voor organisaties beschikbaar zijn, en zal nieuwe mogelijkheden invoeren op het gebied van onderhandelen, conflicthantering en het voorkomen en oplossen van geschillen.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160201/328079 )

VanDyck Silveira, CEO van FT | IE Corporate Learning Alliance, zegt: "We hebben de ongeëvenaarde ervaring die het CEDR-team in zijn 25-jarige geschiedenis heeft opgedaan, lang bewonderd. De programma's die door het CEDR worden aangeboden, leiden tot het soort zakelijke uitkomsten dat bedrijven van de Corporate Learning Alliance verwachten, en bieden een reactie op de groeiende behoefte van organisaties aan onderhandelingen en effectiever beheren van conflicten."
Het CEDR werd in 1990 opgericht als een onafhankelijke non-profit organisatie om te snijden in de kosten van conflicten en om keuzes en mogelijkheden te creëren voor onderhandeling, conflicthantering en het voorkomen en oplossen van geschillen. De organisatie biedt regelmatig trainingen aan de wereldwijde publieke en private sector aan, en gebruikt relevante, praktische ervaringen van een vast team deskundige adviseurs, trainers en gespecialiseerde coaches.
Dr. Karl Mackie, CEO van het Centre for Effective Dispute Resolution, zegt: "De Corporate Learning Alliance en het CEDR delen gemeenschappelijke doelstellingen om organisaties te helpen om door leren hun strategische doelen te bereiken. Onze samenwerking zal meer bedrijven helpen bij het realiseren van de zakelijke invloed die de versterking van vaardigheden op het gebied van onderhandelingen en geschillenbeslechting betekent voor hun leidinggevenden en het senior management."
Lees meer over de Financial Times | IE Business School Corporate Learning Alliance op http://www.ftiecla.com. Lees meer over het Centre for Effective Dispute Resolution op http://www.cedr.com.
Opmerkingen voor de redactie  
Over Financial Times | IE Business School Corporate Learning Alliance
FT | IE Corporate Learning Alliance is opgericht om leidinggevenden en hun teams zakelijke expertise van wereldklasse te leveren die lokaal van toepassing, wereldwijd schaalbaar, academisch rigoureus en praktisch relevant is. Leerprogramma's voor leidinggevenden van de Corporate Learning Alliance zijn anders dan alle andere programma's.
Volg ons:     http://www.twitter.com/FTIECLA          LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/ft-ie-corporate-learning-alliance ]          YouTube [https://www.youtube.com/channel/UCPCoFTD7Q-LGrkyhwXyOtYw ]
Over het Centre for Effective Dispute Resolution  
Het CEDR is een in 1990 opgerichte organisatie zonder winstoogmerk die streeft naar een betere oplossing van geschillen en beheer van conflicten. De innovatieve initiatieven van het CEDR bevorderen de bewustwording van de noodzaak voor meer effectief leiderschap op basis van samenwerking en dialoog, en hoe dit te bereiken. Het CEDR is de grootste onafhankelijke dienst in Europa voor alternatieve dispuutoplossing voor zowel commerciële als consumentdisputen, en behandelt 8000 tot 10.000 gevallen per jaar. Het CEDR is internationaal de toonaangevende trainer voor onderhandeling en conflictbeheer, en hun geprezen Mediator Skills Training is door meer dan 7000 bemiddelaars in 70 landen doorlopen.
http://www.twitter.com/cedrsays

 
Contactpersonen voor de pers: 
David Wells 
Head of Communications 
FT | IE Corporate Learning Alliance 
david.wells@ftiecla.com 
Werk: +44-(0)20-7775-6241 
EmptyBreak:MARKER 
Andy Rogers 
Director of Communications, Mediator 
CEDR - Centre for Effective Dispute Resolution 
International Dispute Resolution Centre 
arogers@cedr.com 
Werk: +44-(0)20-7536-6044

 


 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160201/328079


FT IE Corporate Learning Alliance


CONTACT: David Wells: Mobiele telefoon: +44-(0)7921-582419

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234