Het nieuwe onafhankelijke Veritas wordt opnieuw gelanceerd als leider op het gebied van informatiebeheer

MOUNTAIN VIEW, Californië, February 2, 2016 /PRNewswire/ --Nieuw leidinggevend team gericht op het versnellen van klantoplossingen in
snelgroeiende markt van $ 24 miljard 
Vandaag begint Veritas Technologies als een nieuw, onafhankelijk bedrijf. Geleid door de nieuwe CEO Bill Coleman richt Veritas zich uitsluitend op het oplossen van exponentieel groeiende uitdagingen op het gebied van gegevens waar organisaties mee te maken hebben. Veritas levert bedrijven software en diensten om ze te helpen met het verzamelen, beschermen, analyseren en optimaliseren van hun gegevens, zodat organisaties slimmere beslissingen kunnen nemen, risico kunnen beheren en de groei van onkosten kunnen minimaliseren. Veritas bevindt zich in een unieke positie aangezien het al 86% van de wereldwijde Fortune 500-bedrijven beheert en die zichtbaarheid en informatie gebruikt om betere bedrijfsbeslissingen te stimuleren.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160201/328233 )

"In het tijdperk van de cloud hebben veel organisaties zelf geen datacentrum en veel organisaties zelfs geen eigen applicaties. In de 21e eeuw is data, naast uw team, het enige middel dat waarde heeft," aldus Bill Coleman, CEO, Veritas. "Als het bedrijf dat de informatie van de wereld beheert en beschermt, bevinden wij ons in een unieke positie, en ik voel me vereerd deel uit te mogen maken van de Veritas-familie en onze klanten en partners te dienen."
Veritas staat er goed voor om de voordelen van informatiebeheer te innoveren en te leveren. Het bedrijf richt zich op marktsegmenten die samen tegen 2018 nieuwe commerciële mogelijkheden van $ 24 miljard representeren. Deze markten zijn onder andere back-up en herstel, en beschikbaarheids- en archiveringsoplossingen voor informatie, waarin Veritas op de eerste of tweede plaats staat voor wat betreft marktaandeel. Veritas wordt in het Gartner Magic Quadrant al langer dan tien jaar erkend als leider voor Enterprise Backup Software, Integrated Appliances[1] en Enterprise Information Archiving[2]. Nu accelereert het bedrijf, met de steun van The Carlyle Group, nieuwe oplossingen in deze snelgroeiende markt.
Het nieuwe leidinggevende team van Veritas brengt een sterke mix van industrie-expertise en zakelijk succes samen. Het executive team werkt samen met een ervaren raad die wordt geleid door voorzitter Bill Krause, voormalig directeur en CEO van 3Com, en David Scott, voormalig voorzitter en CEO van 3Par die tot voor kort senior vicepresident en algemeen directeur van de internationale HP-opslagactiviteiten was.
Bill Coleman brengt meer dan 25 jaar ervaring in executive leiderschap naar Veritas. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in het oprichten van innovatieve technologiebedrijven, waaronder Cassatt, Inc. en BEA Systems, waar hij CEO was. Onder zijn leiding werd BEA Systems het snelst groeiende softwarebedrijf dat $1 miljard in omzet behaalde. Dat record heeft het bedrijf nu nog steeds in handen.
Kijk hoe Bill Coleman Veritas en de toekomst van informatiebeheer bespreekt [http://players.brightcove.net/4396107486001/default_default/index.html?videoId=4712150388001 ] en voor meer informatie over Veritas-oplossingen en onze leidinggevend team op veritas.com.
"IT-leiders hebben nog steeds te maken met beperkte IT-budgetten terwijl bedrijven en consumenten onverminderd data blijven creëren. Succesvolle IT-organisaties moeten niet alleen eenvoudige en kostenefficiënte oplossingen identificeren voor het beheren van de informatie van hun bedrijf, maar ook het gebruik van informatie ondersteunen voor het concurrentievoordeel van hun bedrijf," aldus Laura DuBois, Group Vice President, Enterprise Storage, Server and Infrastructure Software, IDC. "Als een vertrouwd informatiebeheerbedrijf levert Veritas de belangrijke oplossingen om zijn klanten te helpen een dat concurrentievoordeel te behalen."
Voor meer informatie over de groeiende uitdagingen van data- en informatiebeheer kunt u op 11 februari om 08.00 uur PST samen met Veritas deelnemen aan een internationale broadcast met de bekende auteur en oorspronkelijke contribuant van "The Data Deluge" Kenn Cukier. Aanmelden kan via http://bit.ly/1JlTsFT 
Over Veritas Technologies  
Veritas Technologies stelt organisaties in staat de kracht van hun informatie te benutten door middel van oplossingen die ontworpen zijn om 's werelds grootste en meest complexe omgevingen te dienen. Veritas werkt samen met organisaties van allerlei grootten, waaronder 86 procent van Fortune 500-bedrijven, aan het verbeteren van de beschikbaarheid van gegevens en het onthullen van inzichten om concurrentievoordeel te stimuleren.
http://www.veritas.com [http://cts.businesswire.com/ct/CT?id=smartlink&url=https://www.veritas.com/&esheet=51247405&newsitemid=20151221005216&lan=en-US&anchor=www.veritas.com&index=2&md5=b4536765d455761a4698bb67a3b03291 ]
Veritas, het Veritas-logo en NetBackup zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Veritas Technologies LLC of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van de respectieve eigenaren.
[1]Bron: Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Backup Software and Integrated Appliances, Dave Russell, Pushan Rinnen, Robert Rhame, 15 juni 2015
[2]Bron: Gartner, Inc., Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving, Alan Dayley, Garth Landers, Anthony Kros, 29 oktober, 2015. Opmerking, in 2005-2009 heette het onderzoek Magic Quadrant for Email Active Archiving.
Gartner doet geen aanbevelingen over verkopers, producten of diensten die in zijn onderzoekspublicaties worden vermeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die verkopers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere benoeming. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden beschouwd als feiten. Gartner geeft geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. 


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160201/328233


Veritas Technologies


CONTACT: Veritas Technologies, Raphel Finelli, +1-408-309-8348,raphel.finelli@veritas.com; Edelman for Veritas, Noah Banning,+1-206-664-8618, noah.banning@edelman.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234