Floyd Mayweather jr. komt naar Nederland In The Box, Amsterdam

De regerend wereldkampioen als host bij TMT feest in Amsterdam op 13 februari

Amsterdam, 1 febrauri 2016 - De Amerikaanse regerend wererldkampioen FLOYD MAYWEATHER JR. is het onderwerp van de avond tijdens het feest Be Famous presents The Money Team Victory Tour aankomende maand. Op zaterdag 13 februari zal de regerend wereldkampioen samen met zijn crew THE MONEY TEAM en de organisatoren van BE FAMOUS EVENTS een onvergetelijke avond neerzetten voor zijn trouwe fans in hier in Nederland in een over the top locatie in THE Box, AMSTERDAM.

De organisatoren van het feest BE FAMOUS EVENTS (o.a. GTI EVENTS) zorgen voor nog een verdere line up van nederlandse bodem met niemand anders dan BOLLEBOF met zijn hit single "KWASTEN" als live act en DJ's zoals BIGGI, TWO CROOKS bekend van de hit single "meisjes blijven meisjes", STEFAN VILIJN, FAYA (FAJAH LOURENS) en velen meer.

BE FAMOUS EVENTS nodigt jullie uit tot een onvergetelijke avond gehost door FLOYD MAYWEATHER JR. en zijn THE MONEY TEAM CREW tot een onvergetelijke avond met live acts tijdens dit prestigieus feest om de overwinning van te vieren op een over thee top manier die we gewend zijn van FLOYD MAYWEATHER JR.

Gezien de achtergrond van de organisatoren die meerdere spraakmakende events doen in ons land, zal deze avond tot één van de meest spraakmakende feesten van het jaar zijn. Kosten noch moeite worden gespaard om de trouwe fans zo dicht mogelijke bij hun idool te brengen.

Tickets verkrijgbaar op www.befamous.events

Datum: 13 Februari 2016
Tijd: 22:00 - 05:00
Locatie: The Box Amsterdam
Adres: Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam
Leeftijd: 18+


Over FLOYD MAYWEATHER JR.

Mayweather heeft op 2 mei 2015 Manny Pacquiao verslagen in het gevecht dat 'het gevecht van de eeuw' werd genoemd. Dit gebeurde in Las Vegas' MGM Grand, Mayweather versloeg Pacquiao door middel van UD.
Op 12 september 2015 vocht Mayweather tegen Andre Berto en won door jury in de 12e ronde, dit was zijn laatste gevecht van zijn carrière.
MAYWEATHER is onverslagen kampioen met 49-0 als score.

www.befamous.events

Meer informatie:
www.befamous.events
Press contact: info@befamous.events
0619562121

GTI EVENTS

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234