DICTU contracteert Marosel B.V. als Intermediair Opleidingen

De Dienst ICT Uitvoering (DICTU) heeft Marosel uit De Meern gecontracteerd als intermediair opleidingen voor het verzorgen van het totale opleidingsmanagement van deze Rijksdienst.

De overeenkomst is het resultaat van een Europese aanbesteding en gaat in per 21 januari 2016 met een looptijd van 4 jaar.

Transparantie, kostenbesparing en meer acteren vanuit een partnership zijn de belangrijkste redenen om voor Marosel te kiezen. Marosel is al leverancier van verschillende overheidsdiensten en heeft haar positie binnen de Rijksoverheid hiermee verder kunnen verstevigen.

Marosel is onder andere geselecteerd om de DICTU-Academy te ondersteunen met de steeds groter wordende vraag naar met name ICT gerelateerde opleidingen, maar ook opleidingen op vele andere gebieden, zoals vaardigheden en projectmanagement. Marosel kan door haar grote kennis van de opleidingsmarkt een zeer belangrijke steunpilaar zijn bij het verder inrichten van het opleidingsmanagement van de medewerkers van deze dienst.

Over DICTU

DICTU is een van de grotere ICT-dienstverleners binnen de Rijksoverheid en maakt deel uit van het ministerie van Economische Zaken. Vanuit de vestigingsplaatsen Den Haag, Assen en Zwolle werken 1200 enthousiaste en gedreven medewerkers dagelijks hard aan hoog beschikbare en innovatieve (Cloud) producten en diensten voor opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid. DICTU legt zich toe op het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 14.000 werkplekken en 13.000 devices.
DICTU beschikt over specialistische kennis van ICT-systemen op het terrein van inspecties, subsidies en vergunningen, registers, digitale dienstverlening, werkplekomgevingen en bedrijfsvoeringsprocessen. In zijn dienstverlening stelt DICTU kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en veiligheid centraal. Informatiebeveiliging is topprioriteit.

Een belangrijk speerpunt voor DICTU is het aantrekken van voldoende medewerkers met de juiste kennis en competenties. Passende opleidingen zijn naast uitdagend werk een belangrijke voorwaarden om deze medewerkers te binden en te blijven boeien.

Ellen Fuld, commercieel directeur van Marosel en als relatiemanager verantwoordelijk voor het account: "Sinds de oprichting van Marosel hebben we steeds voor ogen gehad dat we als partner de organisatie willen ontzorgen met als ultieme doel het optimale rendement uit talent te kunnen halen. Met ons 10-jarig bestaan dit jaar en de verhuizing naar een nieuw pand, bouwen wij onze dienstverlening gestaag uit. We zijn erg blij in het ons gestelde vertrouwen door DICTU en zullen de komende jaren verder bouwen aan ons partnerschap met deze mooie organisatie."


Marosel is sinds 2006 uitgegroeid tot een belangrijke partner van diverse organisaties voor de totaal ontzorgen op het gebied van opleidingsmanagement en opleidingsvraagstukken van een organisatie. Naast DICTU verzorgt Marosel o.a. ook het opleidingsmanagement van SSC ICT Haaglanden, RVO, British Telecom en Aon.

Inlichtingen kunt u verkrijgen bij Johan Steltman of Ellen Fuld, 088-6276735

Marosel B.V.

plaats:
De Meern
e-mail:
marosel@marosel.nl
website:
http://www.marosel.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234