Persverklaring MKB Brandstof

MKB Brandstof bereidt een persconferentie voor over de campagne met Tom de Ridder, nu zich het gerucht verspreidt dat die wordt stopgezet.

Tom heeft nog veel te vertellen, en het aantal ondernemers dat zich na elke spot aanmeldt stijgt nog steeds. Van beëindiging zal dan ook geen sprake zijn. Tegelijk zijn het voor iedereen intensieve weken geweest, zodat een pauze wellicht op zijn plaats is.

Nadere informatie volgt donderdagmiddag.Over MKB Brandstof
Inmiddels profiteren ruim 85.000 pashouders van de service en kwaliteit van MKB Brandstof. Zij kunnen overal in Nederland terecht met de MKB Brandstofpas voor tanken, carwash en parkeren en houden hun administratie eenvoudig op orde. De MKB Brandstofpas is er voor elke ondernemer met een wagenpark van één tot tien auto's. Meer informatie: www.mkb-brandstof.nl.

Heeft u een vraag? Stel 'm gerust! U kunt terecht bij Jochem Paarlberg, marketingmanager (06-23852918, jochem@mkb-brandstof.nl).

MKB Brandstof

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.mkb-brandststof.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234