Militair foodfestival bij het Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum (NMM) organiseert in het weekend van 27 en 28 februari Festival Militair Culinair. In de sfeer van een foodfestival maken bezoekers hier kennis met de militaire keuken: van demonstraties met veldkeukens en het klassieke soldatendiner tot workshops en culinair happen met topkok Rudolph van Veen.

Tijdens Festival Militair Culinair ontdekken bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje de gebruiken van de militaire eetcultuur. Van koken in een pot boven het vuur tot keukenwagens en veldkeukens uit modernere tijden. Aan de hand van demonstraties krijgen bezoekers een kijkje in de militaire keuken en proeven zij de klassieke militaire hap. Liever een culinair gerecht? Probeer dan een van de culinaire varianten op klassieke militaire recepten. Festival Militair Culinair vindt plaats op het buitenterrein bij het NMM en is in het weekend van 27 en 28 februari gratis toegankelijk tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Een bezoek aan het festival is goed te combineren met een bezoek aan het museum.

Geplaatst in:

Wilt u meer informatie en/of beeldmateriaal, of wilt u aanwezig zijn bij het festival voor verslaglegging? Neem dan contact op met Jeroen Klaphake: communicatie@nmm.nl, tel. nr. 085-0036023 of 06-5548 9257

Nationaal Militair Museum

plaats:
Soest

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234