Erben Wennemars motiveert met Elfstedentraining

Hilversum, 26 januari 2016 - Vandaag voorzag meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars sporters bij Fit For Free in Hilversum van een extra dosis motivatie. Sportievelingen mochten samen met Wennemars een persoonlijk sportdoel formuleren. Ook maakten zij een professionele Elfstedentraining mee, waarbij balans, kracht en conditie op de proef werden gesteld. Want concrete sportdoelen bepalen en trainen in groepsverband helpt om gemotiveerd te blijven. En dat is belangrijk, want eind januari sneuvelt één op de vijf van de sportieve voornemens, zo blijkt uit onderzoek van de fitnessketen. Mensen raken minder gemotiveerd of zijn er nog niet aan toe gekomen om te starten.

Concrete en realistische doelen
Wennemars: "Ik vond het super om de leden van Fit For Free Hilversum vandaag een sportief hart onder de riem te steken. Ik hoop dat deze training heeft geholpen mensen te laten ervaren hoe leuk het is om te sporten. Of je nu voor een Olympische schaatstitel gaat of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten. Als ik Nederland nog een tip mag meegeven: formuleer je doel zo concreet en realistisch mogelijk, dan werk je ergens naartoe en heb je houvast wanneer je jezelf wat minder gemotiveerd voelt". Ook Erben schreef zijn doel op de muur: "Door een fitte 40-er te zijn, anderen te inspireren om ook fit te worden. #fitishetnieuwerijk"

Foto's: http://bit.ly/1PyJE7U

Geplaatst in:

Fit For Free

plaats:
Hilversum

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234