The Toren 5de jaar op rij het beste hotel van Nederland

Amsterdam, 22 januari 2016 - The Toren in Amsterdam is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot het beste hotel van Nederland door Tripadvisor, 's werelds grootste reiswebsite. Het Umaid Bhawan Palace in Jodhpur, India, werd als beste hotel ter wereld beoordeeld.

TripAdvisor stelt elk jaar een lijst samen van de best beoordeelde hotels, op basis van de miljoenen recensies die op de reiswebsite worden geplaatst. Daarnaast wordt er per land een top 25 samengesteld in de verschillende hotel-categorieën. Ook dit jaar domineert hotelier Eric Toren met zijn hotels The Toren en Sebastian's, beiden gevestigd aan de hoofdstedelijke Keizersgracht. The Toren won voor het vijfde jaar op rij de Award voor het beste hotel van Nederland en ging ook aan de haal met de titel voor het hotel met de beste service van Nederland. Als klap op de vuurpijl werd The Toren, als eerste Nederlands tophotel ooit, opgenomen in de top 25 beste hotels van Europa, op de 18de plaats. Dit is een bijzondere prestatie omdat de gemiddelde kamerprijs in Amsterdam zo veel hoger ligt dan in andere, vergelijkbare Europese steden.

Tweede Hotel
De Directie en het Management van The Toren runt ook Hotel Sebastian's, het "kleine broertje" van The Toren. Eric Toren en zijn vrouw Petra hebben Hotel Sebastian's ruim 5 jaar geleden geopend en is inmiddels uitgegroeid tot een van de beste boetiek hotels in Amsterdam. Hotel Sebastian's staat daarnaast in de top 3 hotels met de Beste Service in Nederland. The Toren staat in deze lijst op nummer 1. Hotel Sebastian's streeft onder leiding van Eric en Petra Toren menig 4- en 5-sterren hotel voorbij en is momenteel een maand gesloten voor een totale restyling die het hotel zijn vierde ster op zal leveren.

Eric Toren is bezig een leidende positie in het binnenslepen van prestigieuze prijzen te veroveren. In 2015 werd hij voor het tweede opvolgende jaar uitgeroepen tot "Beste Hotelier van Europa" voor zijn innovatieve en inspirerende manier van leidinggeven aan, en het fantastische resultaat van zijn beide hotels.

Tripadvisor Website Travelers Choice Awards:
http://www.tripadvisor.nl/TravelersChoice-Hotels

Beeldbank The Toren:
http://thetoren-visuals.nl/

Beeldbank Sebastian's:
http://www.sebastians-visuals.nl/

Hotel The Toren

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234