Zoek je eigen kampeerboer/boerin uit - SVR-Vakantiebeurs in Vijfhuizen

ZOEK JE EIGEN KAMPEERBOER EN -BOERIN UIT OP DE SVR-VAKANTIEBEURS TE VIJFHUIZEN

Nu het voorjaar nadert, steken bij menigeen nu reeds de vakantiekriebels de kop op en worden er volop plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is de kop boven dit artikel wellicht een goede tip.

Zaterdag 30 januari komen de kampeerboeren van de Stichting Vrije Recreatie naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen om daar op een unieke SVR-Vakantiebeurs belangstellende recreanten een indruk te geven van de vele mogelijkheden en voordelen van het "kamperen bij de boer".

boerengastvrijheid
Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk "zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken". Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van Euro 5.00 p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 - 16.00 uur.

voor kinderen ook van alles te beleven
Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, de skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. En daarom is er op deze beurs speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee "Klaunies" aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Neemt u dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

voor ieder wat wils
Ook in 2016 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

Kom ook naar Vijfhuizen en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Meer informatie: SVR, Meerkerk, tel.: 0183-352741

Stichting Vrije Recreatie

plaats:
Vijfhuizen
website:
http://www.svr.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234