Katjes International nu 100% eigenaar van Festivaldi

  • Katjes International verwerft de resterende 50% van de aandelen in Festivaldi
  • Overname van Harlekijntjes, de naar volume best verkochte drop in Nederland

Emmerich, 21 januari 2016 - Katjes Nederland GmbH, een 100% dochteronderneming van Katjes International GmbH & Co. KG ("Katjes International"), heeft de resterende 50% van de aandelen in de Nederlandse drop producent Festivaldi B.V. („Festivaldi") met onmiddellijke ingang van de voormalige medeaandeelhouders overgenomen en is nu de enige eigenaar van het bedrijf.

Eerder bezat Katjes International indirect 50% van de aandelen in Festivaldi en met de aankoop van de resterende 50% neemt het bedrijf een stap verder op de ingeslagen weg van de groei-strategie. Festivaldi's merk "Harlekijntjes" is in volume de best verkochte drop in Nederland. Sinds 2011 brengt Festivaldi ook fruitgums onder het merk Harlekijntjes op de markt in Nederland.

„Festivaldi past perfect in onze strategie en heeft zich positief ontwikkeld sinds we onze eerste 50% aandelen verwierven in 2010. Daarom zijn we erg blij dat we onze deelname hebben kunnen verhogen naar 100%", zei Bastian Fassin, grootaandeelhouder van Katjes International.


Over Katjes International
Katjes International is een strategische holding met deelnemers in de West-Europese snoep- markt. Elke dochteronderneming beschikt over sterke en gevestigde merken in de eigen thuismarkt.

Katjes International GmbH & Co. KG is een wettelijk onafhankelijke entiteit welke, samen met haar zusterbedrijf Katjes Fassin GmbH + Co. KG ("Katjes Germany"), deel uitmaakt van de Katjes-Groep.

Contact:
Katjes International GmbH & Co. KG
Tel.: +49 (0) 2822/601-700
Fax: +49 (0) 2822/601-125
E-Mail: kontakt@katjes-international.de
Website: www.katjes-international.de

Festivaldi B.V.

plaats:
Emmerich
website:
http://www.festivaldi.com

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234