Veritiv stelt brancheveteraan Chris van Zijl aan om leiding te geven aan Europese bedrijfsactiviteiten papier- en drukbeheer

ATLANTA, 21 januari 2016 /PRNewswire/ -- Veritiv Corporation heeft brancheveteraan Chris van Zijl aangesteld om leiding te geven aan haar Europese bedrijfsactiviteiten voor papier- en drukbeheer, en heeft een verkoopkantoor geopend in de buurt van Augsburg, Duitsland, om groeimogelijkheden in het land - een van de belangrijkste druk- en papiermarkten ter wereld - te ondersteunen.

Van Zijl bekleedt al meer dan 30 jaar topfuncties binnen de Europese papier- en drukbranche. Zijn meest recente functie was bij Norske Skogt, een van de meest toonaangevende fabrikanten van papier voor kranten en tijdschriften ter wereld. Van Zijl zal ook de overige Europese kantoren van Veritiv beheren.

Naast het nieuwe verkoopkantoor in Duitsland heeft Veritiv twee andere verkoopkantoren in Europa: Graphic Communications UK, een afdeling van Graph Comm Holdings International, Inc., een Veritiv-bedrijf, in het Verenigd Koninkrijk; en Unisource Belgium BVBA, een Veritiv-bedrijf, in België.

"Wij zien belangrijke kansen in Europa, met name in Duitsland, de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, om gebruik te maken van de mogelijkheden van Veritiv in de markten voor beheer van papier en drukwerk" zei John Biscanti, Group Vice President of Publishing and Print Management voor Veritiv.

"Ook al zijn de marktomstandigheden momenteel lastig, toch menen wij dat Veritiv haar expertise en kennis in het beheer van papier en drukwerk kan gebruiken om te zorgen voor oplossingen die waarde toevoegen voor klanten - samen met het stroomlijnen van processen en efficiëntie - , zodat zij zich kunnen richten op het uitbreiden van hun kernactiviteiten," zei Biscanti.

Ga voor meer informatie over de Europese mogelijkheden van Veritiv, haar waardetoevoegende diensten, waaronder oplossingen in drukwerk en papier, kantoorlocaties en contactgegevens naar: www.veritivppm.com [http://www.veritivppm.com/].

Over VeritivVeritiv Corporation , met hoofdkantoren in Atlanta, en belangrijke activiteiten in de omgeving van Cincinnati, Ohio, is in Noord-Amerika toonaangevend in business-to-business distributie-oplossingen. Veritiv bedient klanten in vrijwel elke branche, en zorgt voor oplossingen in drukwerk, de uitgeefwereld, verpakkingen, facilitering en logistiek, waarmee klanten een succesvol bedrijf kunnen opbouwen. Het bedrijf werd opgericht in 2014, na de fusie van de afdeling xpedx van International Paper Company met Unisource Worldwide, en heeft ongeveer 8900 teamleden in dienst in ongeveer 180 distributiecentra in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. Ga voor meer informatie over Veritiv en haar bedrijfsonderdelen naar www.veritivcorp.com [http://www.veritivcorp.com/].

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140826/140160 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140826/140160]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140826/140160


Veritiv Corporation


CONTACT: CONTACTPERSOON: Contactpersonen Veritiv: Kevin Feeney,770-391-8286


Web site: http://www.veritivcorp.com/http://www.unisourcelink.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234