Benoemingen ANP: Mark Westerhoff, Edwin de Groot en Kick Hoyng

Mark Westerhoff is benoemd tot Chief Technology Officer & Manager Operations. Westerhoff werkt ruim tien jaar bij het ANP en heeft de operationele en ICT-onderdelen onder zijn hoede. Omdat het ANP zich steeds nadrukkelijker onderscheidt met up-to-date infrastructuur en tools, ligt ook de coördinatie van de technische productontwikkeling bij hem. Zijn nieuwe functie geeft het belang van die ontwikkeling voor het ANP aan.

'Nieuws en informatie leveren in een hoog tempo, hoog volume en met hoge kwaliteit. Dat is onze basis,' zegt algemeen directeur Guido van Nispen. 'Het ANP steeds verder uitbouwen tot content en informatie-platform voor bedrijven en organisaties is de groeimarkt aangezien alle organisaties mediaorganisaties worden. De benoeming van Westerhoff tot CTO onderschrijft deze ambitie.'

Daarnaast is Edwin de Groot in dienst getreden als Manager Marketing & Producties. Hij was hiervoor onder andere Manager Marketing en Communicatie van NRC Media. Onder De Groot worden alle marketingactiviteiten van het ANP gecentraliseerd.

Kick Hoyng is in dienst getreden als Sales Director van ANP Perssupport. Hij werkte hiervoor onder andere bij PressPage, ontwikkelaar van online newsrooms. ANP Pers Support (APS) is een joint venture van het ANP met PR Newswire (PRN). APS ondersteunt bedrijven en instellingen bij het verspreiden van persberichten. Zowel lokaal als internationaal via het wereldwijde netwerk van PRN.

'Het ANP wil met deze benoemingen van ervaren managers klanten en partners nog beter bedienen,' aldus commercieel directeur Eline Deijs.

Over het ANP

Het ANP is het grootste onafhankelijke persbureau van Nederland.

Jaarlijks levert het ANP meer dan honderdduizenden nieuwsberichten, foto's, video's en informatiediensten aan mediabedrijven, het bedrijfsleven, de overheid en non-profits. In een wereld waar het aanbod van nieuws sterk groeit, staat bij het ANP de snelheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de nieuwsvoorziening voorop.

Geplaatst in:

Voor meer informatie:

ANP
Henny Engberts, telefoon +31 70 4141103 (direct)
Mobiel: +31 622411086
henny.engberts@anp.nl

ANP

plaats:
Rijswijk
website:
http://www.anp.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234