Pilot met cloud-printing bij Bruna

Bruna start een pilot met het aanbieden van printen vanuit de cloud. Klanten kunnen hun printwerk binnenkort vanaf elk apparaat in een digitale hub zetten en op een zelf gekozen moment in een aantal Bruna winkels uitvoeren. De keten is daarmee de eerste op de Nederlandse markt die gebruik gaat maken van Innoprint, het vandaag aangekondigde initiatief van geïntegreerd document specialist Veenman.

De innovatie biedt klanten gemak vanuit huis of onderweg. Een eigen printer is onnodig, dus hoeven ze geen rekening meer te houden met onderhoud, papier- en inkt-aanschaf. Ook met een usb-stick naar de printshop is verleden tijd; de klant zet de documenten in de cloud en print ze gewoon tijdens het boodschappen doen tegen marktconforme prijzen uit bij Bruna. Omgekeerd is scannen een optie. Betaling gaat heel eenvoudig via een eigen account.

Bruna en Veenman passen goed bij elkaar, schetst Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers. "Wij zijn op zoek naar partners die willen vernieuwen en die samen met ons de klantervaring en serviceverlening kunnen verbeteren. Met Innoprint van Veenman kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst zijn, zowel in de consumenten- als in de (klein) zakelijke markt. We zijn continu bezig onze omnichannel-mogelijkheden uit te breiden, waardoor een perfecte combinatie ontstaat tussen ons sterke netwerk van winkels en de digitale wereld."

Dirk Olivier, Algemeen Directeur Veenman: "Met Innoprint zorgen wij voor het netwerk van printlocaties, de koppeling tussen de locaties, de cloudoplossing, de registratie en de betaalvoorziening. Dat is nog niet eerder gedaan en het sluit helemaal aan bij de trend naar gedeeld gebruik en alleen betalen voor dat gebruik. We brengen met deze Printing-as-a-Service-dienst een revolutie op de traditionele printmarkt."

De Bruna winkels maken gebruik van snelle printers tijdens de pilot, die in eerste instantie een half jaar duurt. Veenman levert de apparaten en is verantwoordelijk voor de service en het onderhoud.

Geplaatst in:

Bruna BV

plaats:
Houten
website:
http://www.bruna.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234