MindTree kondigt organisatorische veranderingen op hoogste niveau aan met ingang van 1 april 2016

BANGALORE en WARREN, New Jersey, January 19, 2016 /PRNewswire/ --

- Rostow Ravanan wordt CEO & MD  

- Krishnakumar Natarajan wordt uitvoerend voorzitter  

- Subroto Bagchi treedt af als uitvoerend voorzitter; blijft wel lid van de Raad van Bestuur  

De Raad van Bestuur van MindTree is verheugd om de benoeming aan te kondigen van Rostow Ravanan als CEO en Managing Director, en van Krishnakumar Natarajan als uitvoerend voorzitter. Subroto Bagchi treedt af als uitvoerend voorzitter, maar blijft wel in de Raad van Bestuur als niet-uitvoerend bestuurder. Mw. Apurva Purohit, onafhankelijk bestuurder en voorzitter van het benoemings- en remuneratiecomité van de Raad, verklaarde: "Dit is het resultaat van een jaar vol opvolgingsplanning die de raad van bestuur had ondernomen na een zorgvuldige overweging van verscheidene kandidaten. We zijn erg ingenomen met het proces en de uitkomst. Wij zijn van mening dat Mindtree met een fantastisch managementteam helemaal klaar is voor de kansen en de uitdagingen van de toekomst. De Raad van Bestuur erkent en dankt Subroto voor zijn waardevolle bijdragen en inspirerende leiderschap. Alle vandaag bekendgemaakte veranderingen gaan in vanaf 1 april 2016."

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203)Rostow Ravanan, 44, is een lid van het Institute of Chartered Accountants van India, Institute of Company Secretaries van India en alumni van de Harvard Business School. In april 2014 verliet hij zijn functie als Chief Financial Officer en werd hoofd Europa, Service Lines en Key Accounts. Rostow heeft verschillende erkenningen van de industrie gewonnen in zijn vorige functie als CFO.

"Ik ben zeer vereerd en nederig gestemd over mijn benoeming als leider van een van de meest waardevolle en gerespecteerde IT-dienstverleningsbedrijven. Het is mijn streven om voort te bouwen op dit erfgoed en de organisatie naar hogere niveaus te tillen op basis van de kracht van een geweldig leiderschapsteam, de expertise en toewijding van Mindtree Minds en de fantastische relaties met klanten," sprak Rostow.

Krishnakumar Natarajan, startende uitvoerend voorzitter, merkte op: "Mindtree beschikt momenteel over een sterke basis om nieuwere mogelijkheden te onderzoeken die ons in de komende jaren een andere richting in zullen helpen. Ik zal erop gericht zijn om van Mindtree tot 2020 een belangrijke wereldspeler te maken."

Subroto Bagchi zei: "Samen hebben we een van India's meest waardevolle bedrijven opgebouwd. Het is een voorrecht om deze grote organisatie te dienen."

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.comvoor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met: 


 
INDIA 
Priyanka Waghre 
Mindtree 
+91 98867 29295 
Priyanka.Waghre@mindtree.com  

 
VERENIGDE STATEN 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
978-518-4555 
adunbeck@matternow.com  

 
EUROPA 
Kiran Farooque 
PPR Worldwide 
+44 0 207 300 6181 
Kiran.Farooque@pprww.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234