Nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers

Nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) organiseert, in samenwerking met de Rijksbouwmeester, een open oproep voor het ontwerpen van nieuwe huisvestingsoplossingen voor asielzoekers. Zie voor meer informatie de website www.nederlandwordtanders.nl/openoproep.

Kick-Off
Op 18 januari wordt de prijsvraag A Home away from Home officieel gelanceerd in Kantien (Ravellaan 96, Utrecht) van 16.00 tot 17.30. De Kick-Off bijeenkomst zal worden geopend door Floris Alkemade (Rijksbouwmeester) en Carolien Schippers (COA). Zij zullen een toelichting geven op de aanleiding, het doel en de context van de prijsvraag. De prijsvraag zal inhoudelijk worden toegelicht en diverse sprekers geven achtergronden bij de opgave. Alle aanwezigen krijgen het reglement uitgereikt. Deze wordt ook op de website gepubliceerd. De bijdragen aan de bijeenkomst worden opgenomen en op de website geplaatst.

Tot twee weken na de kick-off bijeenkomst kunnen potentiele deelnemers inhoudelijke vragen stellen via de website. Deze vragen worden gebundeld in een Nota van Inlichtingen. Inschrijving voor de prijsvraag is mogelijk tot uiterlijk 4 maart. Inzendingen zijn mogelijk tot 11 maart.

Meer informatie
Na afloop van de bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen aan Carolien Schippers van het COA en Rijksbouwmeester Floris Alkemade. Als u hiervoor interesse heeft, neemt u dan contact op met

Frank Dutman
FrankDutman@coa.nl
06 54761244
www.coa.nl

Frank Dutman
FrankDutman@coa.nl
06 54761244
www.coa.nl

Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers

plaats:
RIJSWIJK
website:
http://www.coa.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234