Massa studenten deelt belevenissen fieldtrip Amsterdam live

Een groep van 180 studenten van de NHTV internationale hogeschool Breda, bekend om de opleidingen toerisme en vrije tijd, gaan vandaag live reportages in de hoofdstad maken op de thema's cultureel, sport, events en nieuws.

De studenten zullen historische grachten, het Leideseplein, het Rembrandplein, het Spiegelkwartier, met haar bekende antiekzaken en kunst en de 9 Straatjes met haar unieke aanbod aan gespecialiseerde winkels zoals Denham en winkels met vintage producten zoals Fab. aandoen

Passend bij de millennial generatie zullen de jongeren via het live streaming platform Ubideo tijdens een live rapportage hun belevenissen delen en van commentaar voorzien. Op de voor dit event special aangemaakte Ubideo kanaal kunnen belangstellenden de meer dan 100 livestreams van de live rapportage volgen en de interactie opzoeken met de jongeren.

De studenten van de volgens Elsevier beste specialistische hogeschool van Nederland die via de live rapportages de meest pure vorm van burgerjournalistiek bedrijven zullen ook aan de tand gevoeld worden door een jury. De jury bestaande uit nieuwe media experts zullen beoordelen welke student de beste livestream heeft weten te maken. De bekendmaking hiervan is ook op de website van het streamingplatform Ubideo te volgen.

De bekendmaking hiervan is ook op de website van het streamingplatform Ubideo.com te volgen

Geplaatst in:

Ubideo

plaats:
Amsterdam
e-mail:
info@ubideo.com
website:
https://ubideo.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234