Overname Today's Brokers door TradersOnly (Caesar Capital)

Het onderdeel Brokers van Today's Groep wordt overgenomen door Caesar Capital BV, de vennootschap waaronder de online brokers TradersOnly en Tradzster vallen. De overname betreft alleen het onderdeel Today's Brokers. Algemeen directeur Cees Smit gaat met een zakenpartner verder met de onderdelen Today's Vermogensbeheer en het fondsbeleggen, For Tomorrow (Today's Tomorrow).

De naam van Today's blijft bestaan voor Today's Vermogensbeheer en Today's Tomorrow (For Tomorrow). Voor de klanten van deze onderdelen verandert er niets. Wat wel verandert, is dat na de overname de brokertak van Today's overgaat in TradersOnly. TradersOnly heeft kantoren in Weert en Amsterdam. Cees Smit gaat op een andere locatie verder onder de naam Today's met de onderdelen Today's Vermogensbeheer en For Tomorrow. Cees Smit: "Mijn roots liggen bij het beheren van vermogens en fondsen. Ik verheug me er dan ook op me volledig te kunnen focussen op het snel groeiende For Tomorrow en Today's Vermogensbeheer."

Caesar Capital BV is in 2010 opgericht door Maarten Verheyen en Yves Bovin. Vorig jaar nam Caesar Capital al de online broker Tradzster over. Yves Bovin, algemeen directeur van Caesar Capital is erg verheugd over de overname van de brokertak van Today's Groep: "Wij geloven in het potentieel van de brokertak van Today's en kijken er naar uit om samen te werken met de medewerkers in Amsterdam. Samen kunnen we het bedrijf uitbouwen welke gespecialiseerd is in online brokerage onder de sterke merknaam TradersOnly."

Indien u vragen heeft omtrent deze verandering dan kunt u contact opnemen met Cees Smit op 020 5300 150.

Today's Groep

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234