Oseven cateringpartner Holland Heineken House in Rio 2016

2016 goed van start tijdens jaarlijks kick-off event op 7 januari op vliegveld Hilversum

De conceptcateraar uit Amsterdam is door HEINEKEN Nederland gekozen als culinair partner voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De Olympische Spelen starten op 5 augustus 2016 en duren tot de 21e van die maand.

Op een bijzondere locatie tussen de sportvliegtuigen in de hangaar bij vliegschool Hilversum maakte Richard Jonker, algemeen manager van Oseven het nieuws bekend aan relaties, partners en vrienden. "We zijn ontzettend trots om partner te mogen zijn van dit prestigieuze event en onze expertise dit jaar in het Holland Heineken House in te zetten. We kijken uit naar een fantastische samenwerking met Heineken en alle partners die betrokken zijn bij het Holland Heineken House."

Niels Grevenstuk, senior brand activation manager HEINEKEN Nederland: "Oseven heeft ons met hun ruime ervaring, creativiteit en ideeën op het gebied van de vertrouwde Nederlandse keuken gecombineerd met Braziliaans invloeden overtuigd als partner voor het Holland Heineken House. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen met Oseven onze gasten in het Holland Heineken House een smaakvolle ervaring kunnen bieden. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking."

Het Holland Heineken House is dé traditionele ontmoetingsplaats tijdens de Olympische Spelen voor de Nederlandse sportwereld. Het is het officiële nationale huis van Nederland, waar het NOC*NSF de gastheer is en Heineken de locatie faciliteert en organiseert.

Naast de vooruitblik op 2016 werd in Hilversum ook terugekeken op een mooi 2015 met topevenementen en -projecten:

SAIL Amsterdam | ABN Amro World Tennis Tournament | CHIO Rotterdam | WK Beach Volleybal | Première Dinnershow Pandora | Partnership B. Amsterdam

Laat het Olympisch vuur maar branden. Oseven happening and food is er klaar voor.

Bekijk hier de video van het jaarlijkse Kick-off event op 7 januari 2016
https://youtu.be/qDqTPeGjNIs

Oseven, happening and food
Oseven is een merk van de Koninklijke Van den Boer Groep en staat voor happening and food; belevend eten en drinken. Belevingen die worden gecreëerd door de optimale combinatie van horen, proeven, ruiken, zien en voelen. Voortdurend getoetst aan de kernwaarden; vooruitstrevend, vakmanschap, persoonlijk, origineel en lef!

Meer informatie

Oseven, happening and food
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam
020-4194058

Contactpersoon
Richard Jonker
06-53636310
richard.jonker@oseven.com

Oseven happening and food

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234