Jason O&G sponsoren internationaal ICoTA China Coiled Tubing Seminar 2016

YANTAI, China, 11 januari 2016 /PRNewswire/ -- Het tweede internationale Coiled Tubing Seminar van ICoTA China heeft plaatsgevonden in Yantai. Het seminar werd gesponsord door Jason O&G Equipment LLC, een toonaangevende fabrikant van onderhoudsapparatuur en -onderdelen voor olie- en gasbronnen. Tijdens het seminar werden uiteenlopende onderwerpen besproken die de mogelijkheid gaven ervaringen en casestudy's te delen die te maken hebben met boorputonderhoud en de toepassing van CTU in China.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160108/320267 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160108/320267]

Aan het begin van een nieuw jaar geven de experts uit de Verenigde Staten, Canada en China thematoespraken over CT-bedieningsontwerp en -stimulatie, CT-verwerkingstechnologie, CT-inspectie, evaluatie van lage prestaties bij CT-cyclusvermoeidheid en beslissingen over het vervangen van CT-kabels. Ze bespreken CT-technologieën in boorputinterventie, uitdagingen en oplossingen die te maken hebben met CT-toepassing in China.

Jason Gao, voorzitter van de Chinese tak van ICoTA en algemeen directeur van Jason O&G, zei dat de standaard en de diversiteit van vertegenwoordiging dit jaar zeer hoog was. "In het huidige economische klimaat is het essentieel dat we bijeenkomen, zowel regionaal als internationaal om onze ervaringen te delen en meer te leren over de innovaties in onze sector en te evalueren wat wel en niet heeft gewerkt."

Op 22 mei 2015 werd de Chinese tak van ICoTA opgericht met als primair doel het bewustzijn over technologie binnen de broninterventiesector te vergroten. In China heeft de CTU-markt enorm potentieel op zowel conventionele als onconventionele olie- en gasvelden. Dit trekt ook Jason aan om diens services uit te breiden en de ontwikkeling van de sector te faciliteren met geavanceerde technologieën. In 2016 zal ICoTA China samen met Jason O&G verder werken aan de verbetering van communicatie, technische expertise opbouwen en training, competentie en in de sector geaccepteerde praktijken stimuleren.

Over Jason O&G

Jason O&G Equipment LLC. is een wereldwijd vooraanstaand fabrikant van onderhoudsapparatuur en onderdelen voor olie- & gasbronnen met een zeer uitgebreide productielijn, waaronder plunjerpompen, stroomlijnproducten, wellhead-apparatuur, coiled tubing bij energiewinning enz., allemaal geproduceerd met materialen van topkwaliteit.

Ga voor meer informatie over Jason naar: www.jasonoandg.com [http://www.jasonoandg.com/] of support@jasonoandg.com [mailto:support@jasonoandg.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160108/320267


Jason O&G Equipment LLC


CONTACT: Jason O&G Equipment, +1 281 587 0799


Web site: http://www.jasonoandg.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234