'Schade door gladheid valt mee'

HOOGEVEEN - Het aantal aantal schades door de gladheid van de afgelopen dagen valt mee als het om vrachtwagens gaat. Marktleider in transportverzekeringen TVM zegt dat de vervoerssector zich goed heeft aangepast aan de extreme weersomstandigheden in Noord-Nederland.

Directeur schade Martijn Kammeijer: "Chauffeurs hebben hun gedrag goed aangepast aan de winterse omstandigheden. Vanuit de bedrijven zijn er uitstekende voorzorgsmaatregelen genomen en er was tijdens Code Rood beduidend minder vrachtverkeer op de weg. We hebben iets meer schademeldingen binnengekregen dan op normale werkdagen, maar dat waren voor een groot deel ook kleinere schades en wagens die van de weg af gegleden zijn. We zijn nog aan het inventariseren, maar op de eerste dag dat het glad was kregen we 5 meldingen van ongevallen veroorzaakt door de ijzel en een dag later 9."

NIET VOOR PUBLIKATIE:
Meer informatie kunt u krijgen bij Jaap Stalenburg, manager Corporate Communicatie van TVM verzekeringen. Hij is bereikbaar op: 06-51343596

TVM Verzekeringen

plaats:
Hoogeveen
website:
http://www.tvm.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234