foodora breidt uit naar Den Haag en Utrecht

Vandaag maakt foodora, de snelst groeiende bezorgservice van kwaliteitsrestaurants in Nederland, bekend vanaf februari uit te breiden naar Utrecht en Den Haag. Na een succesvolle start in Amsterdam kunnen inwoners van de twee steden binnenkort hun favoriete gerechten thuis laten bezorgen. De herkenbare, in roze geklede fietsers zullen dan ook in deze steden massaal zichtbaar zijn. Restaurants zoals Maison de la Forêt, Mero en Guliano in Den Haag en SLA, Gastmaal en Da Portare Via in Utrecht hebben zich reeds als partners aangesloten. De fietsbezorgservice is nu wereldwijd in veertien landen en 29 steden actief.

De inwoners van Den Haag en Utrecht kunnen vanaf volgende maand de voordelen van de on demand fietsbezorgservice ervaren. Via de Android- of iOS-app is het mogelijk om gerechten van diverse kwaliteitsrestaurants en hotspots te bestellen, om deze vervolgens binnen dertig minuten bezorgd te krijgen. "Met foodora brengen we een verandering in de markt teweeg. Consumenten willen, als ze geen tijd of zin hebben om te koken, niet alleen fastfood kunnen bestellen. Zij hebben juist vaker behoefte aan met zorg bereide maaltijden, zonder hiervoor de deur uit te hoeven. Ons aanbod is zeer divers; bij ons kun je kreeft, truffelfrietjes en uitstekende wijnen bestellen maar ook Bloody Mary Brunches. Uiteraard bezorgen wij ook goede burgers en verse steenoven pizza's," aldus Michael Bouland, country manager van foodora Nederland. "Voor lokale restaurants is dat interessant, omdat zij nu kunnen leveren aan vaste bezoekers die normaal gesproken alleen op locatie kunnen eten. Hiermee realiseren we gemiddeld 20% tot 30% extra omzet voor onze partners." Bij de bezorgservice kunnen eters bestellingen plaatsen voor zowel lunch en diner, alsook ontbijt en snacks.

De volgende stap
In Amsterdam zijn inmiddels bijna tweehonderd restaurants aangesloten bij foodora, waaronder lokale hotspots, zoals Thrill Grill, Frietboutique en CoffeeConcepts, maar ook het tweesterrenrestaurant &samhoud places. Na een succesvolle start in de hoofdstad is het bedrijf nu toe aan vervolgstappen in andere regio's. "In Amsterdam neemt het aantal orders per week met 15% toe. De toenemende behoefte aan een premium bezorgservice nemen wij echter ook waar in regio's buiten de Amsterdamse grenzen. Wij kijken ernaar uit om de inwoners van Utrecht en Den Haag 'thuis uit eten' te laten ervaren."

Over foodora
Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels veertien landen en 29 verschillende steden. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel (of op schoot) dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 07.30 tot 23.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.foodora.nl.

Geplaatst in:

Klik op de website voor een volledig overzicht van alle aangesloten restaurants in Amsterdam: https://www.foodora.nl/city/amsterdam.

Blijf op de hoogte van de laatste updates van foodora Nederland via Facebook en Instagram.

Voor meer informatie en interviewaanvragen:
Het PR Bureau, Marès Kahrel
E Mares@hetprbureau.nl
T 020 670 22 32

— http://www.foodora.nl
— https://www.foodora.nl/city/amsterdam
— https://www.instagram.com/foodora.nl/
— https://www.facebook.com/foodora.nl/?fref=ts
— https://twitter.com/foodora_nl?lang=nl

foodora

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.foodora.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234