Internationaal top-advocatenkantoor in klokkenluiderszaken Phillips & Cohen opent kantoor in Londen

LONDEN, 4 januari, 2016 /PRNewswire/ -- Phillips & Cohen LLP, het vooraanstaande advocatenkantoor in klokkenluiderszaken, heeft een kantoor in Londen geopend. De opening maakt deel uit van het continue streven om klokkenluiders op een deskundige en ervaren wijze wereldwijd te vertegenwoordigen.

Phillips & Cohen LLP vertegenwoordigde onder andere de internationale klokkenluider die de hoogste schadevergoeding ooit ontving van de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC) - ruim 32 miljoen Amerikaanse dollar. Daarnaast vertegenwoordigen de advocaten van de firma talrijke andere cliënten in klokkenluiderszaken in Groot-Brittannië en daarbuiten.

"Het handhavingsbereik van zowel het SEC alsook de US Commodity Futures Trading Commission is wereldwijd," aldus Erika Kelton, partner bij Phillips & Cohen. "Het aantal zaken dat wij behandelen in het VK en daarbuiten heeft dankzij de ontwikkeling en implementatie van de Dodd-Frank-act voor klokkenluiderszaken een enorme vlucht genomen. Met een kantoor in Londen, één van 's werelds belangrijkste financiële centra, geven we onze capaciteit een enorme boost en dat levert niet alleen klokkenluiders in Groot-Brittannië, maar ook in de rest van Europa, voordeel op."

Philips & Cohen vertegenwoordigt al ruim 30 jaar uitsluitend klokkenluiders. Het advocatenkantoor is het meest succesvol op dit gebied en beschikt over ongeëvenaarde knowhow voor wat betreft klokkenluiderswetgeving. De klokkenluiderszaken die door het kantoor aanhangig werden gemaakt, hebben inmiddels ruim 12 miljard Amerikaanse dollar aan terugvorderingen en ruim 1 miljard schadevergoeding voor de klokkenluiderscliënten van het kantoor opgeleverd. Dankzij de jarenlange ervaring, het voortdurende succes en de expertise van Phillips & Cohen geniet het advocatenkantoor internationaal een uitstekende reputatie en kan rekenen op veel erkenning.

Het kantoor van Phillips & Cohen in Londen ligt midden in centrum van Londen en zal klokkenluiderszaken behandelen die onder de in de VS geldende klokkenluidersregelgeving vallen. De focus van het kantoor in Londen zal in het bijzonder liggen op verdenkingen van fraude in de financiële sector. Phillips & Cohen heeft kantoren in Washington, DC en San Francisco.

Phillips & Cohen vertegenwoordigt klokkenluiders in zaken aangaande schending van wetgeving op effecten en handel vallende onder de vergoedingsprogramma's van het SEC en CFTC, inclusief zaken op het gebied van omkoping van buitenlandse autoriteiten. Het kantoor vertegenwoordigt eveneens klokkenluiders in zogeheten 'qui tam'-zaken die aanhangig worden gemaakt uit hoofde van de US False Claims Act, evenals omvangrijke belastingfraudezaken krachtens het klokkenluidersprogramma van de US Internal Revenue Service (IRS).

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie mailt u naar: Erika Kelton [mailto:ekelton@phillipsandcohen.com] of kijkt u op: www.phillipsandcohen.com [http://www.phillipsandcohen.com/].

LONDEN5 Chancery LaneLondenWC2A 1LGTel: 020 7406 7555

WASHINGTON, DC2000 Massachusetts Ave., NWWashington, DC 20036Tel: 001-202-833-4567 (via mobiel: +1-202-833-4567)

SAN FRANCISCO100 The Embarcadero, Suite 300San Francisco, CA 94105Tel: 001-415-836-9000 (via mobiel: +1-415-836-9000)


Phillips & Cohen LLP


CONTACT: CONTACTPERSOON: Erika Kelton, Phillips & Cohen LLP,ekelton@phillipsandcohen.com, 001-202-296-7572


Web site: http://www.phillipsandcohen.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234