ConvenientPower lanceert eerste draadloze oplader ter wereld met groter vermogen "WoW(15w)", waarmee de ervaring van de gebruiker naar een hoger niveau wordt getild

WoW(15w) laadt draadloos op tot 15 watt voor ruimtelijke vrijheid, en snel opladen van een groter aantal compatibele draadloze apparaten en opladersSAN FRANCISCO, 31 december 2015 /PRNewswire/ -- ConvenientPower kondigde vandaag de eerste draadloze oplader ter wereld aan waarmee de draadloze oplaadstandaard Qi wordt opgeschaald naar het hogere vermogensniveau van 15 Watt, zodat draadloos oplaadbare apparaten van Qi in iedere positie, richting en plek, op de oplaadpad draadloos kunnen worden opgeladen. De nieuwe oplaadfunctie met een groter vermogen van 15 Watt zorgt er ook voor dat meer draadloos oplaadbare Qi-apparaten snel en draadloos kunnen worden opgeladen; van mobiele telefoons en Bluetooth-headsets, tot tablets en notebooks.

WoW(15w ) is de eerste schaalbare multispoel draadloze oplaadbare transmitterpad, die voldoet aan alle eisen van de nieuwste uitgave Qi standaard v1.2.

"WoW(15w )betekent een nieuwe mijlpaal in het opschalen van het technologische platformontwerp van ConvenientPower. Schaalbaarheid en meer ruimtelijke vrijheid zorgen voor een superieure gebruikerservaring en voor een verminderd ontwerp- en uitvoerrisico bij een groter aantal vereisten op het gebied van industrieel ontwerp en vermogen", zei Camille Tang, president en medeoprichter van ConvenientPower.

WoW(15w) wordt gelanceerd met demonstraties op de Consumer Electronics Show, van 5 tot 7 januari 2016, South Halls 3 - 4 Upper Level & Connector, Stand # SL2, Tech East, Las Vegas Convention Center.

Over ConvenientPower

ConvenientPower is een wereldleider op het gebied van technologie in het draadloos opladen. Haar bewezen intellectuele eigendommen en expertise op het gebied van commercialisering hebben gezorgd voor 22 wereldwijde unieke ontwerpen voor draadloze oplaadfuncties, waaronder de eerste door Apple gecertificeerde "Made For iPhone" en "Over-The-Air" draadloze oplaadproducten, de eerste draadloze oplaadfunctie in auto's bij Toyota, en de eerste integratie van een compatibele draadloze oplaadfunctie in meubilair, medische toepassingen en toepassingen in kantoorgebouwen.

ConvenientPower ontwerpt en ontwikkelt oplossingen voor draadloos opladen voor resonantie, inductie, laag en hoog opererende frequentie, standaard en aangepaste technologieplatforms. De producten en diensten zijn, onder andere, referentie-ontwerpen, modules en chipsets.www.convenientpower.com [http://www.convenientpower.com/]


ConvenientPower


CONTACT: CONTACTPERSOON: Larry Smalheiser, Sparkpr,larry.smalheiser@sparkpr.com, +1-415-504-3694


Web site: http://www.convenientpower.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234