Ontvoering 2 mannen

Dinsdagochtend 29 december 2015 om 11.20 uur vond vanuit autobedrijf Rene de Koning Auto’s aan de Aardenhoek in Breda een ontvoering plaats van 2 mannen.

De slachtoffers zijn de 21 jarige Gino HEEREN (foto 1) uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers

en de 42 jarige Rien de Koning (foto 2) uit Schoondijke, gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

Namens de Hoofdofficier van Justitie in Breda is de politie voor een veilige terugkeer dringend op zoek naar de verblijfplaats van beide slachtoffers.

Ook is de politie op zoek naar de daders van de ontvoering waarvan naast enkele beeldopnames slechts een summier signalement bekend is zoals de kleding die te zien is op bijgaande beeldmateriaal. Een van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo.
Ze maakten gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter met zwaailicht en het valse kenteken 26-BX-NT. Ze zijn met hun slachtoffers weggereden in de richting van de Heusdenhoutseweg in Breda. Verdere vluchtrichting is onbekend.

Weet u waar de slachtoffers nu zijn, kent of herkent u de daders al dan niet in combinatie met de blauwe Volkswagen Transporter of heeft u iets van de ontvoering gezien of gehoord belt u dan met de Opsporingstiplijn van de politie 0800 - 6070 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

Communicatie afdeling politie Eenheid Zeeland West Brabant

Politie

plaats:
Breda
website:
https://www.politie.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234