PAX Labs, Inc. zet wereldwijde expansie van toonaangevende lijn vaporizers voort met groei in Europa

PAX nu beschikbaar in Frankrijk, Nederland en ItaliëSAN FRANCISCO, 30 december 2015 /PRNewswire/ -- Voortbouwend op het recente momentum van de uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, heeft PAX Labs, Inc., [https://www.paxvapor.com/about/] leiders in het opnieuw uitvinden van de rookervaring met innovatieve, toonaangevende vaporizers, vandaag aangekondigd dat de PAX 2 nu ook beschikbaar zal zijn in Frankrijk, Nederland en Italië. De PAX 2 is eerder dit jaar geïntroduceerd als de meest draagbare en toonaangevende vaporizer voor kruiden op de markt, en is verkrijgbaar op PAXvapor.com en binnenkort bij een select aantal lokale winkels in de drie landen.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151211/295404LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151211/295404LOGO]

In de eerste fase van de agressieve wereldwijde uitbreiding van het merk introduceerde PAX de meest intelligente, superieure en best presterende vaporizer, de PAX 2, in september in het Verenigd Konikrijk en Duitsland. Twee maanden later voegt het bedrijf verzendmogelijkheden naar en productbeschikbaarheid in extra landen toe om deze topvaporizer aan te kunnen bieden aan een nog groter publiek van klanten wereldwijd.

"De aftrap van onze internationale uitbreiding in de cultureel progressieve steden Londen en Berlijn was niet meer dan het begin voor PAX. We hebben daarmee de basis gelegd voor een continue en aanzienlijke groei", aldus Richard Mumby, Chief Marketing Officer van PAX Labs. "Bij het verbreden van onze distributie is het onze strategie om andere vooruitstrevende markten te identificeren met dezelfde passie voor de allermodernste technologie, innovatief ontwerp en verfijnde stijl. Frankrijk, Nederland en Italië zijn natuurlijke keuzes voor onze volgende fase waarin we proberen een gat op te vullen voor die klanten die actief op zoek zijn naar een product als de PAX 2".

PAX heeft zichzelf waargemaakt als het leidende lifestyle-merk voor toonaangevende luxe vaporizers. Naast de introductie van een baanbrekend product, heeft het merk met succes de apparaten geïntegreerd met de mode-, muziek en kunstwereld--onlangs nog met de ontwikkeling van een apparaat in een beperkte oplage ter ere van het partnerschap met muzikaal powerhouse The Weeknd. Terwijl deze initiatieven, partnerschappen en activeringen zich tot nu toe grotendeels hebben geconcentreerd op Noord-Amerika, is PAX nu van plan in het buitenland doorlopende dynamische, rijk geschakeerde campagnes te introduceren. Als startschot voor deze inspanningen heeft het bedrijf deze maand een introductie-evenement georganiseerd in Berlijn, met een optreden van het toonaangevende Australische elektronische producersduo, Flight Facilities.

PAX 2 is in Frankrijk, Nederland en Italië te koop voor 259 euro. PAX 2 is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Italië via de online winkel PAXvapor.com en bij een select aantal winkels.

Over PAX Labs, Inc.

PAX Labs is in 2007 opgericht door twee afgestudeerden van het masters-programma Design van de universiteit van Stanford. De missie was het maken van mooie en technologisch geavanceerde verdampproducten voor volwassen rokers. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco en heeft een verdamptechnologie ontwikkeld die voorop loopt in het opnieuw uitvinden van de rookervaring met innovatieve, toonaangevende vaporizers, PAX 2, de tweede generatie van de populaire PAX-productlijn, en JUUL, een nieuw product in de categorie van e-sigaretten dat met alle regels breekt en in 2014 winnaar was van de International Design Awards. Voor meer informatie bezoekt u www.PAXVapor.com [http://www.paxvapor.com/]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20151211/295404LOGO


PAX Labs, Inc.


CONTACT: Havas Formula, +1-619-234-0345/ PAXLabs@HavasFormula.com


Web site: https://www.paxvapor.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234