Betteld partnert in met EO, 4e Musketier, Compassion, Graceland e.v.a.

ZELHEM - Christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem gaat in 2016 partnerschappen aan met onder andere de Evangelische Omroep, Compassion, Ifes en verschillende Israëlorganisaties om in alle schoolvakanties een nog leuker en boeiender programma aan te bieden. Door deze samenwerking krijgen vakantiegangers heel veel variatie, creativiteit, inhoud en diepgang tijdens hun vakantieweek. Elke week wordt met een andere organisatie samengewerkt.

Buiten de schoolvakanties werkt De Betteld al veel samen met organisaties op het vlak van conferenties in de locaties Zelhem, Amerongen, Doorn en Cadzand Bad. Dit wordt in 2016 doorgetrokken naar de vakantieweken. Met de organisaties zijn met enthousiasme de eerste gesprekken over de inhoud van de vakantieweken begonnen.

In de netwerken van de organisaties waarmee De Betteld een partnerschap aangaat zijn bekende sprekers, goede artiesten en creatieve gedachten over relevante thema's. Door samen te sparren over inhoud, vormgeving en uitvoering is directeur van De Betteld Gerhard Hobelman ervan overtuigd dat er een inhoudelijk sterk programma zal ontstaan waarbij het eigene van De Betteld niet verloren gaat.

De Betteld werkt tijdens de vakantieweken al samen met Royal Mission van Martin en Karin Koornstra. Deze organisatie verzorgt het kinderwerk MEGAKIDS en het jeugdwerk Royal Adventure. Deze samenwerking is succesvol; sinds 2010 is het aantal deelnemers van Royal Adventure bijvoorbeeld gegroeid van 257 naar 847. Tieners, jeugdleiders en zelfs hele jeugdgroepen zijn welkom.

Voor organisaties die een "eigen vakantieweek" willen aanbieden, is nog ruimte voor enkele momenten. Neem bij interesse contact op met De Betteld.

Hieronder is het schema te zien zoals het nu bekend is. Er wordt continu doorgewerkt aan het totale programma en op de website www.betteld.nl kunnen geïnteresseerden de laatste aanpassingen vinden onder 'agenda'. Op de sociale media van De Betteld staat een handige clip die in 1 minuut alles vertelt en laat zien: https://www.facebook.com/betteld/?fref=ts

Datum Opties Organisaties Spreker thema
Meivakantie 30 april - 4 mei Kees Goedhart
Hemelvaart 5-9 mei Ifes Lijst
Pinksteren 13-16 mei Beter Uit
Zomervakantie Datum
Week 1 (28) 9-16 juli 4e Musketier
Week 2 (29) 16-23 juli Compassion Tiemen Westerduin
Week 3 (30) 23-30 juli EO Wim Grandia Leef je geloof
Week 4 (31) 30 juli-6 aug Eddie Bakker
Week 5 (32) 6 -13 aug Christian Tan
Week 6 (33) 13-20 aug
Midweek 7 (34) 20-25 aug IP/ Praise Party
Weekend 7 (34) 25-27 aug Graceland Festival Lijst
Midweek 8 (35) 29 aug-2 sept Israel midweek 5 dir. Israel org.
Weekend 8 (35) 2-4 sept Israëlweekend Jacob Keegstra e.a.
Herfstvakantie Datum
Week 1 (43) 15-22 okt
Week 2 (44) 22-29 okt

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met directeur van De Betteld Gerhard Hobelman, telefoon 0314-627200 of stuur een e-mail naar gerhard@betteld.nl

Vakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld

plaats:
Zelhem
website:
http://www.betteld.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234