Identiteit vraagstelling onbekende dode man

Op vrijdagavond 18 december 2015 werd op het spoor bij de Leidijk in Staphorst een tot nu toe onbekende man aangereden door een trein. Over de precieze toedracht tast de politie nog in het duister.
De man is ongeveer 20 jaar oud, heeft een normaal postuur, kort bruin tot donkerblond haar, een stoppelbaardje en verder had de man een gaaf gebit. Op het lichaam werden geen tatoeages of sieraden aangetroffen.
Het slachtoffer droeg een donkerblauw jack met gebreide elastieken manchetten aan de onderkant en aan de mouwen. Op de voorkant (borstgedeelte) zitten rood/wit/gele biezen. Dit jack is van het merk "Reserved". (Onderzoek via open bronnen heeft uitgewezen dat een winkelketen "Reserved" voornamelijk voorkomt in het oosten van Europa en van origine vermoedelijk uit Polen komt.) Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek van het merk "Original Marines Music Generation" maat 16, een zwart overhemd (nette uitvoering), merk Angelo Litrico maat 39-40 M. Dit merk is verkrijgbaar via winkelketen C&A en Wehkamp. Tenslotte droeg de man zwarte sportschoenen van het merk "Jaxport", met twee witte strepen langs de zijkanten, maat onbekend. Deze schoenen zijn oud en versleten en er zaten geen veters in de schoenen.

(Her)kent u de dode man of heeft u meer informatie over hem bel dan met de opsporingstiplijn 0800-6070.

Persvoorlichting politie Eenheid Oost-Nederland

Politie

plaats:
Staphorst
website:
https://www.politie.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234