Informer lanceert online "Handel" en "Dienstverlening"

InformerOnline komt met twee nieuwe klantgerichte pakketten: InformerOnline Handel en InformerOnline Dienstverlening. Na de succesvolle introductie van InformerOnline, komt InformerOnline nu met deze twee speciale varianten in de cloud.

"We voeren al jaren in onze Informer offline software pakketten met succes speciale pakketten voor de Handel en Dienstverlening. Het is immers ons streven zo direct mogelijk aan te sluiten bij de klantbehoeften. We hebben de functionaliteiten van deze pakketten nu ook in de cloud beschikbaar gemaakt", zegt Remco Frühauf, CEO van Informer.

Het handelspakket is gericht op het goed managen van voorraad en het op tijd bestellen van nieuwe producten. Het stelt de gebruiker in staat een optimaal voorraad niveau te realiseren. Goed beheer van voorraad scheelt heel veel geld, en dat is natuurlijk ook het geval voor de vele online shops die Nederland inmiddels rijk is.

Daarnaast is er een pakket speciaal voor dienstverleners: bedrijven die bestaan bij het schrijven en factureren van uren. Zij zullen gebaat zijn bij een goed project management: het doen van project voorstellen gebaseerd op een goede inschatting van uren, en deze na opdracht goed bijhouden per medewerker.

"De vele jaren ervaring op deze twee gebieden kwam goed van pas", vervolgt Remco, "maar we hebben wel weer zorgvuldige studies gedaan onze klanten wat er in de sterk veranderende market echt nodig is. Zo hebben we gekozen voor de kracht van kiezen: de functionaliteit is zorgvuldig gekozen voor de gebruiker: Niet te veel om complexiteit en kosten te voorkomen, maar juist genoeg voor optimale werking: daar staat Informer voor!"

In beide gevallen zijn de pakketten naadloos geïntegreerd met InformerOnline boekhouden, reeds bekend van unieke functionaliteiten als eenvoudig debiteurenbeheer en goede cashflow overzichten.

Voor alle pakketten geld een vrijblijvende test periode van 30 dagen. Alle contracten zijn per maand opzegbaar.

Geplaatst in:

Informer Software B.V.

plaats:
Rijswijk (ZH)
website:
http://www.informer.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234