Te koop kerstkaartje van 3.000 euro

Door Beatles gesigneerde kaart één van de duurste kerstkaarten ter wereld

Vanavond wordt bij online veilinghuis Catawiki één van de duurste kerstkaartjes ter wereld geveild. Het gaat om een kerstkaart uit 1963, gesigneerd door alle vier leden van The Beatles, John Lennon, Paul Mc Cartney, George Harrison en Ringo Starr. Volgens veilingmeester Denny Hoekstra, muziek memorabilia expert bij Catawiki, gaat het om een bijzondere kaart. ''De kerstkaart werd meer dan 50 jaar geleden gestuurd naar Sylvia, de oprichtster van de Britse Beatles fan club. John Lennon schreef een korte boodschap op de kaart en ook de overige leden signeerden de kaart. Het is waarschijnlijk de enige kerstkaart die er bestaat met alle vier handtekeningen van The Beatles''. De kerstkaart wordt geveild tijdens een speciale Beatles veiling. Onder de hamer komen onder andere ook zeldzame platen en posters van The Fab Four.

Beatlesmania
''Op onze veilingen komen wekelijks vele bijzondere muziek memorabilia onder de hamer, maar het blijft toch altijd speciaal om gesigneerde objecten van The Beatles voorbij te zien komen. The Beatles zijn nog altijd enorm populair en over de hele wereld zijn verzamelaars actief. Als er zoiets unieks voorbijkomt als een gesigneerde kerstkaart dan zijn de echte Beatlesfans daar als de kippen bij. Er wordt inmiddels dan ook door verzamelaars uit heel Europa en Amerika meegeboden'', aldus veilingmeester Hoekstra. Het huidige bod staat op 2.600 euro, maar het veilinghuis denkt dat de opbrengst vanavond tussen de 3.000 en 3.500 euro zal liggen.

De veiling van de kerstkaart eindigt vanavond (23 december) en is te bekijken www.catawiki.nl/kerstkaart

Voor vragen kunt u contact opnemen met
Mark Borgman
Tel: +31 655847934
email: mark@catawiki.nl

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht door René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een community voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 60 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem van Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier van betalen.

http://www.catawiki.nl

Catawiki.nl

plaats:
Assen
website:
http://www.catawiki.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234