BMW kiest voor beveiliging van Moving Intelligence

Zaltbommel, 22-12-2015
Op dinsdag 1 december hebben BMW Group Nederland en Moving Intelligence by Technocon een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van beveiligingssystemen. De komende jaren worden BMW's waar een voertuigvolgsysteem voor dient te worden aangeschaft, uitgerust met een Moving Intelligence systeem.

Per heden is Moving Intelligence de leverancier van Track&Trace beveiligingssystemen voor BMW Nederland. Om dit goed te laten verlopen, worden op dit moment alle 57 BMW dealers en Erkend Service Partners geïnformeerd en getraind.

De keuze is gevallen op Moving Intelligence by Technocon na een intensief inkooptraject waar meerdere leveranciers zich voor hadden ingeschreven en waar Moving Intelligence op meerdere fronten goed scoorde. Patrick Horst, CEO Moving Intelligence, is blij dat BMW voor zijn systemen heeft gekozen. "Wij hadden al een aantal premium automerken in onze portefeuille. Het is mooi dat we BMW hier aan kunnen toevoegen".

Ook BMW is blij met de samenwerking. Niels van Egmond, Product Marketing Manager Aftersales, "Wij willen dat al onze klanten een veilig en comfortabel gevoel hebben over hun nieuwe of gebruikte BMW doordat hij uitgerust is met een diefstalpreventiesysteem. Met de systemen van Moving Intelligence gaat dit zeker gebeuren".

Over Moving Intelligence by Technocon
Technocon B.V. is sinds 1999 de organisatie achter kwalitatief hoogwaardige producten en diensten op gebied van voertuigvolgsystemen en wagenparkbeheer. Deze worden aangeboden onder de merknaam Moving Intelligence. Als onafhankelijke dienstverlener is Moving Intelligence in staat om comfort, veiligheid en efficiency te bieden door inzicht te geven in alles wat beweegt. Naast BMW is Moving Intelligence ook leverancier van systemen aan PON, Mercedes Benz en Volvo Cars Nederland.

Over BMW Group Nederland
BMW Group Nederland is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende BMW AG uit München. De organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van BMW, BMW Motorrad en MINI in Nederland.

Voor meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Moving Intelligence by Technocon via 088-99 000 00 of per e-mail info@movingintelligence.com of met BMW Group Nederland via 0800-0992234 of per mail via bmw-kis@bmw.nl

Moving Intelligence by Technocon

plaats:
Zaltbommel
website:
http://www.movingintelligence.com

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234