Homefashion Group en Kwantum officieel geen deel meer van Macintosh

Homefashion Group BV (Kwantum) officieel geen onderdeel meer van Macintosh Retail Group

Nu de overlegprocedure met de ondernemingsraad en de meldingsprocedure bij de Autoriteit Consument & Markt positief zijn afgerond, is Homefashion Group BV (HFG, met name bekend van de formule Kwantum) officieel geen onderdeel meer van de Macintosh Retail Group.

"Deze stap is voor ons een geweldige versterking van onze goede marktpositie", aldus Rob Berns, Algemeen Directeur HFG. "Het maakt mogelijk om Kwantum en onze andere formules snel verder uit te bouwen. Onze formules zijn erop gericht om eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar te maken."

Door de Kwantum formules in Nederland en Vlaanderen op tijd aan te passen aan de multichannel wensen van de consument, is de economische crisis goed doorstaan. Klantgericht denken en werken staan centraal. Verder heeft Kwantum een groot diensten en service pakket toegevoegd aan de bekende laagste prijs garantie. Algemeen Directeur Rob Berns: "Zelf doen of laten doen is ons nieuwe uitgangspunt. We spelen hiermee in op de service behoeften van onze klanten. Een groot deel van hen laat bij Kwantum de gordijnen maken, laminaat leggen of het rolgordijn ophangen."

Over Homefashion Group
Homefashion Group (HFG) met meer dan 1700 medewerkers is eigenaar van Kwantum Nederland, Kwantum België en Benesto. HFG heeft 109 eigen winkels in Nederland en Vlaanderen. Jaarlijks bezoeken ruim 35 miljoen consumenten onze winkels en websites. Kwantum is in de Benelux marktleider in wand-, raam- en vloerproducten. Achter één op de 4 ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum. Dit marktleiderschap is mede te danken aan service operator Benesto, die de service aan huis brengt.

Voor contact:
Judith Geerlings, Homefashion Group
T: 013 - 4626743
E: j.geerlings@homefashiongroup.nl

Homefashion Group

plaats:
Tilburg

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234