Ledenraad NVM kiest nieuwe voorzitter

Ger Jaarsma volgt in april 2016 Ger Hukker op

Ledenraad NVM kiest nieuwe voorzitter

Nieuwegein, 17 december - De ledenraad van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft een nieuwe voorzitter gekozen. Het is Ger Jaarsma, op dit moment directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Jaarsma volgt in april 2016 de huidige voorzitter Ger Hukker op, die na drie termijnen de voorzittershamer overdraagt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de NVM dat er een voorzitter aantreedt die niet uit de eigen gelederen voortkomt."

"Wij zijn verheugd met de komst van Ger Jaarsma als voorzitter", zegt NVM-directeur Annie van de Riet. "Onze huidige voorzitter heeft de vereniging acht jaar lang op bekwame wijze door de crisis geleid. Met de nieuwe voorzitter gaan we als NVM een nieuwe fase in, op een veranderde en steeds sneller veranderende markt. We zullen nog beter gaan inspelen op de wensen van consumenten en onze zakelijke en agrarische klanten, met tal van innovatieve diensten en met gebruikmaking van de modernste (ict-)middelen."
Ook Ger Hukker is blij met zijn opvolger: "Ik wens Ger alle succes toe bij de NVM. Ik verwacht ook dat hij, gezien zijn achtergrond, snel op de diverse dossiers zal zijn ingewerkt."

Over Ger Jaarsma
Ger Jaarsma (1968) is al ruim 6 jaar directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Daarvoor werkte hij 5 jaar als voorzitter van de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren NVVK. Jaarsma is daarnaast landelijk penningmeester van de VVD.

Over de NVM
De NVM is met ruim 4.000 makelaars en taxateurs en bijna 2.900 ondernemingen marktleider in Nederland. De NVM-leden zijn actief op de woningmarkt en in de markt voor zakelijk en agrarisch vastgoed. Daarnaast heeft de NVM de dochterondernemingen funda, Realworks (kantoorautomatisering) en de Academie voor Vastgoed (opleidingen).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roeland Kimman, communicatie, media en woordvoering. Telefoon 030 6085 185, mobiel 06 - 55 205 205 E mail: kimman@nvm.nl

NVM

plaats:
Nieuwegein
website:
http://www.nvm.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234