ControlVision nu ook in de cloud

Het vertrouwde softwareprogramma voor de reclame branche ControlVision komt met een online versie.

"3 jaar hebben we eraan gewerkt!" zegt Remco Frühauf CEO van ControlVision en Informer. We hebben in deze tijd in nauwe samenspraak met de branche, goed gedefinieerd waar een "pakket voor de toekomst" aan moet voldoen.
We hebben natuurlijk gezien dat er in de reclame branche veel gebeurd is, en dat was niet alleen goed nieuws. De druk om nog efficiënter te werken, je kantoor beter te organiseren en daarbij goed op de kosten letten zijn in ons onderzoek sterk naar boven gekomen. Met deze specificatie zijn we aan de slag gegaan.

Dit heeft geresulteerd in 'ControlVision Online, "Manage your Creativity" .
Als belangrijkste voordeel is natuurlijk het online samenwerken in de cloud te noemen. Dit kan zich uitbreiden tot zelfs buiten het kantoor: ook een externe accountant of boekhouder kan online meewerken om zo boekhoudingen of btw aangiften te controleren alvorens naar de belastingdienst te sturen.

Het pakket is eenvoudiger en dus ook sneller gemaakt. Er is goed gekeken het gebruik van de functionaliteiten bij het oude ControlVision pakket. Daaruit is een strenge selectie gemaakt: "de kracht van kiezen" is merkbaar in de nieuwe online versie.

Dat grafische vormgeving belangrijk is voor de reclame branche mag duidelijk zijn, en dit is ook een belangrijk uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling: Handige grafische weergave van bankboekingen bijvoorbeeld met de Informer BankTimeLine(tm)

Het beste nieuws is dat door deze scherpe focus het pakket ook aanmerkelijk goedkoper heeft kunnen worden. "We verwachten zo te kunnen aansluiten bij een moderne kijk op de kostenstructuur van het bureau van morgen" aldus Remco.

Geplaatst in:

Wilt u meer weten over ControlVision,een administratief alles-in-één systeem voor creatieve bedrijven? Op www.controlvision.nl leest u meer over onze organisatie en de mogelijkheden. Of neem contact op met Remco Frühauf. Tel.: 085-401 6788 of via: remco.fruhauf@controlvision.nl.

ControlVision

plaats:
Rijswijk (ZH)

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234