NTI 'strikt' Leiden

NTI is in een feeststemming en transformeert haar pand tot een enorm cadeau. De onderwijsinstelling pakt deze ludieke actie groots aan en verraste Leiden gisterochtend al met een binnenstad vol rode strikken. Lantaarnpalen, bomen, hekjes, geen object ontkwam. Aan iedere strik hing een kaartje met daarop de tekst: 'Geef jij jezelf een cadeautje? Groetjes, NTI'. Menig voorbijganger vroeg zich af waar de onderwijsinstelling op doelde. Vandaag tovert NTI haar pand om tot cadeau en onthult zij het mysterie. De onderwijsinstelling geeft deze feestdagen vijf opleidingscheques t.w.v. 300 euro weg. Een opleiding is immers als een cadeautje aan jezelf. Je hebt er je leven lang plezier van.

Doe jij jezelf een opleiding of cursus cadeau?

Met de actie wil NTI mensen laten nadenken over wat zij zichzelf deze feestdagen nou echt graag cadeau doen. Misschien droomt iemand er al jaren van Italiaans te leren spreken of carrière in een andere branche te maken. Veel NTI studenten zien de persoonlijke ontwikkeling of de nieuwe kansen op de arbeidsmarkt die een opleiding met zich meebrengt als een cadeau aan zichzelf.

Het aantal meters lint raden
Om iedereen de kans te bieden een droomopleiding of -cursus te volgen, geeft NTI vijf opleidingscheques t.w.v. 300 euro weg. De onderwijsinstelling daagt Nederland uit te raden hoeveel meter lint er om het NTI pand gestrikt zit. De vijf gelukkigen die het dichtst in de buurt komen en origineel beargumenteren waarom juist zij die ene cursus of opleiding verdienen, winnen een opleidingscheque. Deelnemers kunnen hun reacties delen op de Facebookpage van NTI.

Film NTI 'strikt' Leiden:

Film NTI verandert in een enorm cadeau:

Geplaatst in:

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviews kunt u contact opnemen met:
Natasja Beijer, manager marketing NTI
Mail: Natasja.beijer@nti.nl
Tel: +31 (0)88-1630 654

Over NTI
NTI is een van de grootste niet-bekostigde opleiders van Nederland. NTI biedt ruim 850 opleidingen aan, van korte cursus tot volledige mbo-, hbo- en masteropleiding. De erkende onderwijsinstelling telt 19 geaccrediteerde bacheloropleidingen, 5 Associate degree-opleidingen en 2 geaccrediteerde masteropleidingen. Het onderwijs is blended: een combinatie van online en offline leren, waarbij de student zelfstudie combineert met klassikale ondersteuning. Bij NTI bepaalt de student zelf waar, wanneer en in welk tempo hij studeert. www.nti.nl

NTI

plaats:
Leiden
website:
http://www.nti.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234