De Bosatlas van Amsterdam: al 25.000 exemplaren verkocht

Een week na de introductie stond De Bosatlas van Amsterdam vanuit het niets met stip op de eerste plek van de CPNB-bestsellerlijst. Nu, anderhalve maand later, zijn er inmiddels ruim 25.000 exemplaren verkocht van deze atlas. Een aantal dat de verwachtingen overtreft, aangezien dit de eerste Bosatlas is die enkel en alleen gaat over één stad. "We wisten het eigenlijk al en de verkopen onderstrepen het nog maar eens: Amsterdam is geliefd, onder de eigen inwoners, maar ook ver daarbuiten waar mensen nu vanuit hun luie stoel de stad beter kunnen leren kennen", aldus Peter Vroege, uitgever Atlassen bij Noordhoff Uitgevers. Medio 2016 verschijnt de Engelstalige editie van De Bosatlas van Amsterdam.

Portret van de stad
De Bosatlas van Amsterdam geeft een veelzijdig overzicht van de stad van vandaag - over de stad en haar bewoners, bestuur en onderwijs, pontjes en trams, oude en nieuwe geloven, het Leidseplein en de tuindorpen, Het Concertgebouw en de dancescene - aangevuld met historische doorkijkjes naar de wereld van de VOC, de Stelling van Amsterdam en de architectuur van de Amsterdamse School. Dit alles weergegeven in honderden kaarten, grafieken en foto's.

Over Noordhoff Uitgevers en De Bosatlas
Het Groningse Noordhoff Uitgevers is sinds 1877 uitgever van de overbekende De Grote Bosatlas - 54 edities zijn tot op heden van dit standaardwerk verschenen. Naast schoolatlassen geeft Noordhoff Uitgevers ook atlassen uit voor de consumenten- en de zakelijke markt. Complexe situaties en gebeurtenissen terugbrengen tot de essentie, weergegeven in cartografische verhalen, dat is wat alle Bosatlassen bindt.

Geplaatst in:

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Floortje Muskens || Tekst, PR & Communicatie via M 06-246 700 46 of E floortje@floortjemuskens.nl

TECHNISCHE GEGEVENS
De Bosatlas van Amsterdam
Gebonden, groot formaat, 272 pagina's
10 hoofdstukken, meer dan 600 kaarten, grafieken, infographics en foto's
ISBN: 978 9001 12014 6

De Bosatlas van Amsterdam is voor E 29,95 verkrijgbaar.

Noordhoff Uitgevers

plaats:
Groningen
website:
http://www.noordhoffuitgevers.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234